Advert
Advert
Advert

Rize'de Fetö Soruşturmasında 2 Zanlı Tutuklandı

Rize'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan, aralarında rütbeli polislerin abisi olduğu öne sürülen zanlının da bulunduğu 2 kişi tutuklandı. Rize Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince örgütün şifreli haberleşme programı ByLock'u kullandıkları iddiasıyla gözaltına alınan, meslekten ihraç edilen öğretmen Ş.Y. ve doktor H.A.A'nın emniyetteki işlemleri tamamlandı. Sağlık kontrolünden geçirilen 2 zanlı, daha sonra adliyeye sevk edildi. Savcılıktaki ifadelerinin ardından mahkemeye çıkarılan zanlılar, "FETÖ üyesi olmak ve örgütün şifreli haberleşme programını kullanmak" gerekçesiyle tutuklandı. Ş.Y'nin, rütbeli polislerin abisi olduğu öne sürüldü.

Rize'de Fetö Soruşturmasında 2 Zanlı Tutuklandı
Rize'de Fetö Soruşturmasında 2 Zanlı Tutuklandı admin

Rize'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan, aralarında rütbeli polislerin abisi olduğu öne sürülen zanlının da bulunduğu 2 kişi tutuklandı. 

Rize Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince örgütün şifreli haberleşme programı ByLock'u kullandıkları iddiasıyla gözaltına alınan, meslekten ihraç edilen öğretmen Ş.Y. ve doktor H.A.A'nın emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünden geçirilen 2 zanlı, daha sonra adliyeye sevk edildi. Savcılıktaki ifadelerinin ardından mahkemeye çıkarılan zanlılar, "FETÖ üyesi olmak ve örgütün şifreli haberleşme programını kullanmak" gerekçesiyle tutuklandı. 

Ş.Y'nin, rütbeli polislerin abisi olduğu öne sürüldü.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!