Advert
Advert
Advert

Vali Bektaş, Şehit Ailelerini ziyaret etti

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, eşi Esma Bektaş ile birlikte şehit ailelerini ziyaret etti.

Vali Bektaş, Şehit Ailelerini ziyaret etti
Vali Bektaş, Şehit Ailelerini ziyaret etti admin

Vali Erdoğan Bektaş, eşi Esma Bektaş ile birlikte Kayseri'de çarşı iznine çıkan askerlerin bulunduğu halk otobüsüne bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısı sonucu şehit olan İstihkam Er Uğur Korkmaz ve 17 Aralık 2004 günü Irak’ın Musul İl Sınırları içerisinde Habur sınır kapısı ile Bağdat arasında seyir halinde iken menfur bir saldırı sonucunda şehit olan Polis Memuru Süleyman Karahasanoğlu’nun ailelerini ziyaret etti.
Ziyaretler esnasında şehit aileleri ile sohbet edip taleplerini dinleyen Vali Bektaş, Devletin her türlü imkanlarını şehit aileleri ve gazilerimiz için seferber ettiğini belirterek, “Bugün, geleceğe umutla bakabiliyorsak bunu şehit ve gazilerimize borçluyuz. Sizler, bizlere şehitlerimizin emanetlerisiniz. Devletimizin imkânları dâhilinde sizlere her türlü desteği sağlamak bizlerin görevidir. Asla kendinizi yalnız hissetmeyin” dedi ve tüm şehit yakınlarına ve gazilere minnettarlığını dile getirdi.
Rize Valisi Erdoğan Bektaş’a ziyaretleri esnasında İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Semih Coşkun, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy ve eşleri ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İdris Altuntaş eşlik etti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!