Advert
Advert
Advert

Rize'deki Orman Yangını Söndürüldü

Rize’nin Derepazarı ilçesi Subaşı mahallesinde ormanlık alanda akşam saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın söndürüldü. Subaşı Mahallesi Muhtarı Yaşar Demir, yangının henüz neden çıktığının tespit edilemediğini belirterek, çıkan yangının rüzgarın da etkisiyle geniş bir alana yayıldığını ve kontrol altına alınmasının saatler sürdüğünü kaydetti. Derepazarı, Rize ve Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin yangına müdahalede bulunarak yangını önce kontrol altına aldığını daha sonra ise tamamen söndürdüğünü kaydeden Demir, aynı bölgede geçtiğimiz yıl da vatandaşların dikkatsizliği nedeniyle yangın çıktığını ifade etti.

Rize'deki Orman Yangını Söndürüldü
Rize'deki Orman Yangını Söndürüldü admin

Rize’nin Derepazarı ilçesi Subaşı mahallesinde ormanlık alanda akşam saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın söndürüldü.

Subaşı Mahallesi Muhtarı Yaşar Demir, yangının henüz neden çıktığının tespit edilemediğini belirterek, çıkan yangının rüzgarın da etkisiyle geniş bir alana yayıldığını ve kontrol altına alınmasının saatler sürdüğünü kaydetti.

Derepazarı, Rize ve Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin yangına müdahalede bulunarak yangını önce kontrol altına aldığını daha sonra ise tamamen söndürdüğünü kaydeden Demir, aynı bölgede geçtiğimiz yıl da vatandaşların dikkatsizliği nedeniyle yangın çıktığını ifade etti.

rize yangın söndürüldü
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!