Advert
Advert
Advert

Kar Yağışı Rize'de Hayatı Olumsuz Etkiliyor

Rize'de yaklaşık üç gün önce yüksek kesimlerde başlayan kar, 2 gündür ise şehir merkezinde hayatı olumsuz etkiliyor.

Kar Yağışı Rize'de Hayatı Olumsuz Etkiliyor
Kar Yağışı Rize'de Hayatı Olumsuz Etkiliyor admin
Karadeniz'de kar yağışı dolayısıyla bin 420 köy yolu ulaşıma kapalı bulunuyor. Rize kent merkezinde kar kalınlığı 50 cm’ye yaklaşırken, kar yağışı birçok olumsuzluğu da beraberinde getiriyor. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yokuşunda aksaklık yaşanmaması için trafik ekipleri tedbir aldı. Ekipler zor anlar yaşayan vatandaşlara yardımda bulunuyor. Ekipler zaman zaman buzdan dolayı yokuşu çıkamayan ambulanslara da yardım etti.[caption id="attachment_75476" align="alignnone" width="670"] Karadeniz'de kar yağışı dolayısıyla bin 420 köy yolu ulaşıma kapalı bulunuyor.
Rize'de ise yaklaşık üç gün önce yüksek kesimlerde başlayan kar, 2 gündür ise şehir merkezinde hayatı olumsuz etkiliyor. ( Muhittin Sandıkçı - Anadolu Ajansı )[/caption] [caption id="attachment_75477" align="alignnone" width="670"] Karadeniz'de kar yağışı dolayısıyla bin 420 köy yolu ulaşıma kapalı bulunuyor.
Rize'de ise yaklaşık üç gün önce yüksek kesimlerde başlayan kar, 2 gündür ise şehir merkezinde hayatı olumsuz etkiliyor. ( Muhittin Sandıkçı - Anadolu Ajansı )[/caption] [caption id="attachment_75478" align="alignnone" width="670"] Karadeniz'de kar yağışı dolayısıyla bin 420 köy yolu ulaşıma kapalı bulunuyor.
Rize'de ise yaklaşık üç gün önce yüksek kesimlerde başlayan kar, 2 gündür ise şehir merkezinde hayatı olumsuz etkiliyor. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yokuşunda aksaklık yaşanmaması için trafik ekipleri tedbir aldı. Ekipler zor anlar yaşayan vatandaşlara yerdımda bulunuyor. ( Muhittin Sandıkçı - Anadolu Ajansı )[/caption] [caption id="attachment_75479" align="alignnone" width="670"] Karadeniz'de kar yağışı dolayısıyla bin 420 köy yolu ulaşıma kapalı bulunuyor.
Rize'de ise yaklaşık üç gün önce yüksek kesimlerde başlayan kar, 2 gündür ise şehir merkezinde hayatı olumsuz etkiliyor. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yokuşunda aksaklık yaşanmaması için trafik ekipleri tedbir aldı. Ekipler zaman zaman buzdan dolayı yokuşu çıkamayan ambulanslara da yardım etti. ( Muhittin Sandıkçı - Anadolu Ajansı )[/caption]
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!