Advert
Advert
Advert

Ekmekçiler Mahallesinin yol çilesi sona erdi

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, 200 yıldır hasretle beklenen Ekmekçiler Mahallesi’nin patika yolunun çilesini sona erdirdi.

Ekmekçiler Mahallesinin yol çilesi sona erdi
Ekmekçiler Mahallesinin yol çilesi sona erdi admin

Ekmekçiler Mahallesi’nin yaklaşık 200 yıllık hikayesi olan patika yolunun işkencesinin son bulması için özverili bir şekilde çalışan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Ekmekçiler Mahallesi’nin tehlikeli ve dar olan yolunu genişleterek, mahalle sakinlerinin yol hayalini gerçekleştirdi.

Yıllardır hasta ve cenazeleri sırtlarında taşıyan Ekmekçiler mahalle sakinleri Başkan Kasap’a “çilemiz sona erdi. Allah sizden razı olsun” dediler.

Bu mahallede oturan vatandaşların uzun yıllardır kullanmak zorunda oldukları bu yolda zorlu mücadeleler verdiğini ifade eden Başkan Kasap, “Nice canlara mal olan bu yolumuzla birlikte ilimizin yol bakım ve onarım çalışmalarını yapıyoruz. Hayırsever vatandaşlarımızın bilek gücüyle yaptıkları, Rizemizin doğal şartlarından dolayı sürekli kapanan bu yol için yapılan onca uğraşlar, çok şükür nihayete erdi, vatandaşlarımız yoluna kavuştu” dedi.

Ülkemizin geleceğine yatırımın ilimize hizmetten geçtiğini aktaran Prof. Dr. Reşat Kasap, Ekmekçiler Mahallesi yolunu bitirmenin gurur ve onurunu yaşadığını dile getirerek, "Çocuklarımıza, gençlerimize daha güzel bir Rize bırakabilmek için çabaladıklarını belirten Başkan Kasap, hep birlikte Rizemizi kalkındıracağız, genişleteceğiz, büyüteceğiz” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!