Advert
Advert
Advert

Rizeli Kaymakama Bakan Soylu'dan övgü

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'nin en iyi kaymakamlarını yeni kararname ile atadıklarını söyledi. Kararname içinde Rizeli Kaymakam Şaban Arda Yazıcı da bulunuyor.

Rizeli Kaymakama Bakan Soylu'dan övgü
Rizeli Kaymakama Bakan Soylu'dan övgü admin

İçişleri Bakanlığı tarafından son çıkartılan kararname ile Gümüşhane’nin Köse ilçesinde 2 yıldır Kaymakam olarak görev yapan Rizeli Şaban Arda Yazıcı, Diyarbakır’ın Hani ilçesine hem kaymakam, hem de ilçe belediyesine kayyum olarak atanmıştı.

Görev aldığı ilçeleri karış karış gezerek vatandaşların sorunlarıyla ilgilenmesiyle bilinen ve bu anlamda Türkiye'nin en uzun kilometre yapan kaymakamı olarak adlandırılan Rizeli Kaymakam Şaban Arda Yazıcı'nın başarısı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun açıklamasıyla tescillenmiş oldu.

"Yerel Aktörlerin Katılımıyla Yerel Yatırım Planlaması Kapasitesinin Güçlendirilmesi Projesi” toplantısına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kaymakamlar Kararnamesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “En iyi kaymakamlarımızı Hani’ye, Sur’a, Mazıdağı’na, Cizre’ye vereceğiz” dedi.

Soylu, atanan kaymakamların bilgi ve tecrübeleri aracılığıyla terör örgütü PKK’nın vatandaşıyla devleti arasına, vatandaşıyla vatandaşı arasına fitne sokmaya çalışmasına engel olacaklarını kaydetti.

İlgili Haber Rizeli Kaymakama Diyarbakır'da çifte görev
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!