Advert
Advert
Advert

Rize Belediyesi'nin teleferik projesi ihale aşamasında

Rize Belediyesi’nin, Dağbaşı mevkiinden sahile yapılması için çalışmalarını sürdürdüğü Teleferik Projesi’nin ihale aşamasına geldiği belirtildi.

Rize Belediyesi'nin teleferik projesi ihale aşamasında
Rize Belediyesi'nin teleferik projesi ihale aşamasında admin

Rize Belediyesi tarafından projesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Metro İstanbul A.Ş’ye yaptırılan ve ihaleye hazır hale gelen Teleferik Projesi’nin Rize’nin turizmine önemli katkı sağlayacağı düşünülüyor.

Rize sahilinden Dağbaşı mevkiine yapılması düşünülen teleferik Projesi, daha sonraki süreçte Isırlık mevkiinde yapılacak olan “Isırlık Kent Ormanı ve Mesire alanı” olarak düşünülen alana uzatılacak şekilde tasarlanıyor.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, şehirle ilgili çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini, bir taraftan da iftiralara uğradıklarını ifade ederek, “Bir takım kişiler teleferik projemizin durdurulduğu yalanı ile kamuoyunu yanıltmaya çalıştı. Hemşehrilerimden ricam belediyemizle ilgili bizden duymadıklarına ve dedikodulara itibar etmemeleridir. Biz var gücümüzle hem günlük işlerimizi yaparken hem de Rize’nin önünü açacak projeleri yürütüyoruz. 10 Numara Projelerimizden 7 tanesine başlamış bulunmaktayız” dedi.

Bu iftiraları yapanların ya FETÖ’cü artıkları ya da siyasi ikbal arayanların olabileceğini ifade eden Başkan Kasap, “Biz Allah rızası için çalışıyoruz. Halkımızdan tek beklediğimiz dualarıdır” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!