Advert
Advert
Advert

Kasap ile muhtarlar istişare toplantısında

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize Muhtarlar Derneği’nin düzenlemiş olduğu ‘Yüz Yüze Görüşme Programı’na katıldı. Toplantıya bazı mahalle muhtarları tepki göstererek katılmadı.

Kasap ile muhtarlar istişare toplantısında
Kasap ile muhtarlar istişare toplantısında admin

Rize Öğretmenevi’nde düzenlenen toplantıya Muhtarlar Derneği yönetimi ve Rize Belediyesi sınırları içerisindeki mahalle muhtarları katıldı. Yaklaşık 2 saat süren toplantıda muhtarlar taleplerini Başkan Kasap’a iletti.

Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Erbaş, konuşmasında, “Birbirimizi en güzel anlayan ve dinleyen konumunda olmamız gerekmektedir. Elimizden geldiği kadar Rize’mize ve halkımıza en güzel hizmeti vermenin gayreti içerisindeyiz. Bizimle her zaman istişare içerisinde oldunuz. Bu istişareler neticesinde bu güne kadar yol aldık” dedi.

Rize Belediye Başkanı Kasap, muhtarlarla işbirliği gayretinde olduğunu belirterek, yapılan toplantının kendileri ve muhtarlar için faydalı olduğunu, sorunların ve talepleri dinleyerek çalışmalara devam edilmesinin vatandaşlara gidecek olan hizmetlerin niteliğinin artacağına inandığını söyledi.

25 mahalle muhtarı katılmadı

Öte yandan programa davet edilen 46 mahalle muhtarından programa katılmayan ve Dernek Başkanı Mustafa Erbaş ile Dernek Yönetimini protesto eden 25 mahalle şöyle: Müftü, Tophane, Gülbahar, Portakallık, Engindere, Dağınıksu, Taşlıdere, Mezra, Hamzabey, Çorapçılar, Dağsu, Balsu, Çiftekavak, Pehlivantaşı, Pilavdağı, Yeni Mahalle, Yeniköy, Çarşı, Kavaklı, Hayrat, Kanbursırt, Eminettin, Kale, Piriçelebi ve Reşadiye Mahallesi

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!