Advert
Advert
Advert

Rize'ye 2 günde 900 ton asfalt döküldü

Rize Belediyesi havaların açmasıyla birlikte 2016 yılı asfalt sezonunda seri ve yama asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Rize'ye 2 günde 900 ton asfalt döküldü
Rize'ye 2 günde 900 ton asfalt döküldü admin

Rize Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen yol bakım onarım çalışmaları kapsamında Çamlıbel, Pilavdağı, Yenimahalle ve Fener mahallesinde bozuk olan yollar yeni görünümüne kavuşuyor. Her gün farklı mahallede çalışmalara devam eden Rize Belediyesi 2 günde yaklaşık bin ton asfalt tüketerek farklı mahallelerde bulunan bozuk yolları kullanılabilir hale getirdi.

Çalışmaların yürütüldüğü Fener mahallesi, evliya sokakta yeni İlahiyat Fakültesine bağlanan yolun tesviyesi yapılarak asfaltlama işlemine başlandı. Çalışmalar kapsamında Fener mahallesi evliya sokakta yapılan seri asfalt çalışmasına 800 ton, Çamlıbel mahallesinde yapılan yama asfalt çalışmasına 69 ton, Pilavdağında yapılan çalışmada ise 54 ton asfalt kullanıldı.

Konu ile ilgili yapılan açıklamada, “Rize Belediyesi olarak ilimizde asfaltlama çalışmaları aralıksız devam etmektedir. Mahalle Muhtarlarımızla koordineli bir şekilde öncelik durumuna göre bozuk olan yolların asfaltlanma çalışmaları ekipler tarafından yürütülmektedir. Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın talimatları ile 2016 yılı asfalt sezonunda havaların yağışlı olmaması ve güneş yüzünü gösterdiği sürece çalışmalar ivedilikle yürütülecek, bozuk olan yollar düzenlenerek vatandaşın hizmetine sunulacaktır” ifadelerine yer verildi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!