Advert
Advert
Advert

Rize’de toprağa karışan bedenler ormana dönüşüyor

Ovit Dağı'nda kardeşiyle birlikte geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Abdurrahman Delihasan'ın adı Balıkesir'de kurulacak Hatıra Ormanında yaşayacak.

Rize’de toprağa karışan bedenler ormana dönüşüyor
Rize’de toprağa karışan bedenler ormana dönüşüyor admin

27 Ağustos 2016 Cumartesi günü sabah saatlerinde İkizdere İlçesine bağlı Sivrikaya Köyü Ovit Dağı mevkiinde geçirdiği trafik kazasında öğretmen kardeşi Bekir Delihasan ile birlikte vefat eden Abdurrahman Delihasan’ın anısına arkadaşları TEMA Vakfı aracılığı ile hatıra ormanı kuruyor.

TEMA Vakfı Rize Şube Başkanı Nevzat Özer tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada; "Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nca Balıkesir'de tahsis edilen alanda binlerce fidan toprakla buluşuyor. Sahada toprak işleme, fidan dikimi, çapalama, ot mücadelesi, yangın, güvenlik tedbirleri gibi bütün faaliyetler Bakanlığın ilgili birimlerince yürütülüyor. TEMA Vakfı bağışçılar ve aile adına çalışmaları düzenli olarak kontrol ediyor." dedi.

Özer, Merhum Abdurrahman Delihasan'ın arkadaşlarının herkesi açılan hesap numarasına bağışta bulunmaya davet ettiklerini ifade ederken, bütün yaşamı boyunca doğa sevgisi ve onun korunması için çalışan arkadaşlarının son yolculuğunda da umut yeşertmeye devam ettiğini vurguladı.

TEMA Vakfı Abdurrahman Delihasan Hatıra Ormanı için bağış yapılabilecek banka hesabı şöyle;

Hesap No: İşbankası Levent Şubesi 1035 120 77 74

İBAN No: TR56 0006 4000 0011 0351 2077 74

İlgili Haberler

İkizdere'de kaza: 2 kardeş hayatını kaybetti

Delihasan Kardeşler son yolculuklarına uğurlandı

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!