Advert
Advert
Advert

Rize'de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı

Rize Protokolü, Askeri personel, Emniyet Teşkilatı ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşen 30 Ağustos Zafer Bayramı 94. yıl kutlamaları Rize 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında yapılan törenle kutlandı.

Rize'de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı
Rize'de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı admin

Rize’de 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları Rize Valiliğinde Vali Erdoğan Bektaş’ın makamında Garnizon Komutanı Jandarma Albay Semih Coşkun ve Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın iştirakleri ile tebriklerin kabulüyle başladı. Program daha sonra 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet meydanında devam etti.

15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet meydanında Atatürk anıtına çelenklerin sunulmasının ardından kutlama programında Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Törene Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Semih Coşkun ve Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap,Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse, Ağır Ceza Reisi ve Adalet Komisyon Başkanı Bayram Kantık, Daire Müdürleri, Siyasi Parti Mensupları, Sivil Toplum Kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşma Jandarma Yarbay Adem Can tarafından yapıldı.

Törende Fındıklı nüfusuna kayıtlı Şehit Jandarma Uzman Çavuş Emrah Aytemiz’in Ailesine Rize Valisi Erdoğan Bektaş tarafından plaket ve şilt takdimi yapıldı.

Şehit jandarma Uzm. Çvş. Emrah Aytemiz, 20 Haziran 2016 tarihinde geçici görev ile gitmiş olduğu Diyarbakır ili Lice ilçesinde Bölücü terör örgütü tarafından yapılan silahlı saldırı sonucunda 26 Haziran 2016 tarihinde şehit olmuştu.

Tören okunan şiirler ve kortej geçiti ile sona erdi. Rize Protokolu daha sonra İsmail Kahraman Kültür Merkezindeki Atatürk sergisini gezdi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!