Advert
Advert
Advert

Delihasan Kardeşler son yolculuklarına uğurlandı

Ovit Dağı'nda geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden Bekir ve Abdurrahman Delihasan kardeşler, toprağa verildi.

Delihasan Kardeşler son yolculuklarına uğurlandı
Delihasan Kardeşler son yolculuklarına uğurlandı admin

Rize’nin İkizdere İlçesine bağlı Sivrikaya Köyünde cumartesi sabahı meydana gelen trafik kazasında hayatlarını kaybeden Rize Merkez TOBB İlkokulu emekli Müdür Yardımcısı Bekir Delihasan (57) ile ağabeyi Çaykur 100. Yıl Çay Paketleme Fabrikası Personel Müdürü Abdurrahman Delihasan son yolculuklarına uğurlandı.

Delihasan Kardeşlerin, merkeze bağlı Muradiye Beldesi Merkez Camii'nde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazına, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Rize Valisi Erdoğan Bektaş, AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Recep Tayyip Erdoğan Üniversite Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Çaykur Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu, eğitim ve Çaykur camiası çalışanları ile çok kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı

Delihasan kardeşlerin ağabeyleri Mikail Delihasan ve Babaları Hasan Delihasan  taziyeleri kabul ederken, TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın merhum kardeşlerin babası ile olan sohbetinde de duygulu anlar yaşandı.

İlgili Haber

İkizdere'de kaza: 2 kardeş hayatını kaybetti

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!