Advert
Advert
Advert

Rize'de "Girişimcilik ve Sosyoekonomi" Semineri

Ebruli Yaşam ve Sanat Derneği tarafından Rize'de "Sosyoekonomi, Kültür, Girişimcilik Söyleşisi ve Semineri" gerçekleştiriliyor.

Rize'de
Rize'de admin

29 Ağustos 2016 Pazartesi günü saat 17:30’da İsmail Kahraman Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek programa konuşmacı olarak Genpa Holding ve Telekomünikasyon Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Zeynel Abidin Erdem ve Güneydoğu Kanaat Önderi Bedrettin Ekmen katılacak.

Ebruli Yaşam ve Sanat Derneği tarafından yapılan açıklamada, "TBMM Üstün Hizmet Ödülü’nün yanı sıra birçok farklı ülkelerden şeref nişanı alan 51 yıllık iş hayatını başarılarla donatmış olan Genpa Holding ve Telekomünikasyon Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Zeynel Abidin Erdem tecrübelerini Rize'deki girişimcileri ile paylaşacaklar. Güneydoğuda yıllarca belediye başkanlığı yapmış, eğitime, bölgeler arasındaki kültür bağlarına verdiği önemle adından söz ettiren başarılı bir kanaat önderi olan Bedrettin Ekmen de bölgeler arasındaki kültür bağları ve kendi kültürleri hakkında katılımcılarla bilgilerini paylaşacaklar" denildi.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Dernek Başkanı Hülya Cerrahoğlu; “Alanlarında çok başarılı olan bu değerli isimleri ilimizde ağırlamak için yoğun ve titiz bir çalışmanın içerisindeyiz. 'Sosyoekonomi, Girişimcilik, Bölgelerarası Kültür Bağları, 15 Temmuz ve Bugünün Türkiye’si' konularının konuşulacağı, çok yararlı olacağına inandığımız programımıza bütün Rize protokolünü, sivil toplum kuruluşlarını ve vatandaşlarımızı bekliyoruz.” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!