Advert
Advert
Advert

Rize'de trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı

Rize'de yolcu otobüsüyle otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı, 1 kişi ise hayatını kaybetti.

Rize'de trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı
Rize'de trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı admin

Rize'nin Gündoğdu Mahallesine bağlı Balıkçılar Köyü Karadeniz Sahil Yolu üzerinde meydana gelen kazada,  Artvin'den Bursa'ya sefer halinde olan Şinasi Ustabaş (40) yönetimindeki 08 ED 998 plakalı yolcu otobüsü kavşaktan kontrolsüz bir şekilde yola giren 53 DT 062 plakalı Fatma Bekir (46) yönetimindeki  otomobil ile çarpıştı.

Çarpışmanın etkisi ile otomobil hurdaya dönerken, otobüsün hakimiyetini kaybetmeyen sürücü kaldırıma çıkarak aracı durdurmayı başardı. Otomobilde bulunan ve ağır yaralanan Dilneva Aşiyan Bekiroğlu (41) ile Berra Bekiroğlu (22) RTEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesine, diğer yaralılar M.M.Z. (7) ile Şeyma Burnaz ise Rize Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yolcu otobüsünde ise yaralanan olmadı.

Sürücünün çevikliği otobüsün takla atmasını ve bir çok yolcunun yaralanmasını önledi. Yolcular, kaza esnasında uyuduklarını, büyük bir gürültü ile uyandıklarında ise otobüsün kaldırımda olduğunu gördüklerini söylediler.

Kazada ağır yaralanan ve Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan Dilneva Aşiyan Bekiroğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!