Advert
Advert
Advert

Rize'de yüzme yarışı şampiyonları belli oldu

8. Çay ve Yaz Sporları Festivali kapsamında bay ve bayan yüzme yarışı düzenlendi.

Rize'de yüzme yarışı şampiyonları belli oldu
Rize'de yüzme yarışı şampiyonları belli oldu admin

Rize Belediyesi 8. Çay ve Yaz Sporları Festivali 19 Ağustos Cuma akşamı Rize 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayan demokrasi ve festival kortej yürüyüşünün ardından, Kültür ve Turizm, Gençlik ve Spor Bakanlıklarının katkıları, Çaykur, Turkcell, Ticaret Borsası, Çayeli Bakır İşletmeleri ve Cengiz İnşaat’ın sponsorluğunda tüm hızıyla devam ediyor.

8. Çay ve Yaz Sporları Festivali içerisinde yer alan spor etkinlikleri düzenlenen yarışmalarla her gün farklı bir organizasyonla sürüyor. Rize Belediyesi öncülüğünde bu yıl 8.’si düzenlenen Çay ve Yaz Sporları Festivali kapsamında Rize Olimpik Yüzme Havuzundan yüzme yarışı düzenlendi.

Festivale destek veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Rize Olimpik Yüzme Havuzunda düzenlenen yüzme yarışına 4 kulüp katıldı. 19-28 Ağustos 2016 tarihleri arasında 9 gün sürecek olan 8. Çay ve Yaz Sporları Festivali’nin 2. günü yapılan etkinlikler arasında yer alan yüzme yarışması oldukça heyecanlı geçti.

4 kulüp 93 bay ve bayan sporcunun katılımlarıyla gerçekleştirilen yarış sonunda dereceye giren sporculara Rize Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Sivrikaya tarafından madalya ve hediyeleri takdim edildi.

Kazanan isimler şöyle

Yarışmalar sonunda 2007-2008 doğumlu 50 Metre Serbest bayanlarda Çaykur Rizespor Kulübü adına yarışan Işınsu Kavran 1., Pınar Gümüşler 2., Zeynep Feyza Erbaş 3. ve Eylül Kosif 4. oldu. Erkeklerde Çaykur Rizespor Kulübü adına yarışan İlhan Zeki Camadanoğlu 1., Kaan Altıkaya 2., Ramiz Memişoğlu 3. ve TOBB Kulübünden Ege Öztürk 4. oldu.

2005-2006 doğumlu 50 Metre Serbest bayanlarda Çaykur Rizespor Kulübü adına yarışan Doğa Nil Cinel 1., Buse Akyıldız 2., İclal Şatır 3. ve Burcu Akyıldız 4. oldu. Erkeklerde ise Çaykur Rizespor kulübü adına yarışan Berke Tüfekçi 1., Oğul Bahtiyar Nar 2., Cüneyt Gündoğdu 3. ve TOBB Kulübü adına yarışan Arda Can 4. oldu.

2003-2004 doğumlu 50 Metre Serbest bayanlarda Çaykur Rizespor Yüzme Kulübü adına yarışan Cemre Camadanoğlu 1. olurken, TOBB Yüzme Kulübü adına yarışan Berra Bakoğlu 2. oldu. Erkeklerde ise Çaykur Rizespor Kulübü adına yarışan Tuğra Turan 1., Cihad Üzümcü 2. Ahmet Yılmaz 3. ve Arda Kanbur 4. oldu.

2007-2008 doğumlu 100 Metre Serbest yarışmalarında bayanlarda Çaykur Rizespor Kulübü adına yarışan Işınsu Kavran 1., Eylül Kosif 2., Zeynep Feyza Erbaş 3. ve Pınar Gümüşler 4. oldu. Erkeklerde ise yine Çaykur Rizespor kulübü adına yarışan İlhan Zeki Camadanoğlu 1., Kaan Altıkaya 2., Ramiz Memişoğlu 3. ve Ali Aydın Yıldız 4. oldu.

2005-2006 doğumlu 100 Metre Serbest bayanlarda Çaykur Rizespor Kulübü adına yarışan Doğa Nil Cinel 1., İclal Şatır 2., Burcu Akyıldız 3. ve Buse Akyıldız 4. oldu. Erkeklerde ise Çaykur Rizespor kulübü adına yarışan Oğul Bahtiyar Nar 1., Tarık Kunduracı 2., Berke Tüfekçi 3. ve Cüneyt Gündoğdu 4. oldu.

2003-2004 doğumlu 100 Metre Serbest erkeklerde ise Çaykur Rizespor kulübü adına yarışan Cihad Üzümcü 1., Arda Kanbur 2., Tuğra Turan 3. ve Boran Bayar 4. olarak yarışmayı tamamladılar.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!