Advert
Advert
Advert

Toprak: "Kasap'ı aklı selime davet ediyorum"

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Rize Şube Başkanı Ömer Toprak, Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtı ile ilgili açıklama yaptı.

Toprak:
Toprak: admin

Meydan projesi kapsamında daha önce kaldırılması gündeme gelen ve kamuoyunda tepkiyle karşılanan süreçle ilgili yeniden açıklama yapan Toprak, "Rize Belediyesi'nin Cumhuriyet Meydanı projesi içerisinde ; Atatürk Anıtını Cumhuriyet Meydanından kaldırmak istemesi üzerine yaklaşık bir yıl önce kamuoyunu bilgilendirici yaptığımız açıklamalar oluşan toplumsal tepki üzerine ötelenmişti." dedi.

Toprak'ın açıklaması şöyle; "Milletimizi ve Cumhuriyetimizi hedef alan dış destekli, bölücü ve gerici unsurlar, Atatürk’ü silmeden bir yere varamayacaklarını çok iyi bilmektedirler. Cumhuriyet yıkıcılığı ve Atatürk düşmanlığının kaçınılmaz sonuçlarından olan; 15 Temmuz kanlı darbe girişimi, Fettullahi ve benzeri düşüncelerin esiri olan bazı kafalarda ne yazık ki hiçbir etki yaratmamış.

Tutarsız yanlış ifade ve açıklamalar

Rize Belediyesi Başkanı Atatürk heykelinin valilik Müştemilatı içerisinde yapılan tören alanına taşınacağını, tutarsız yanlış ifade ve açıklamalarla izah etmeye çalışıyor. Türkiye’de güvenlik sorunu olan Güneydoğuda ki bazı iller dışında örnek verebileceği bir tane il var mıdır? En azından Karadeniz’i bildiğini varsayarsak, Karadeniz’de var mıdır? Açıklarsa kamuoyu da bilgilenmiş olur.

15 Temmuz saldırganlığına karşı ulusumuzun birlik ve beraberlik ihtiyacını anlayamayan, Sayın Belediye Başkanı 25 Temmuzda Cumhuriyet Meydanında Atatürk heykelini kaldıracak Projeyi ihaleye çıkartmış.

Ülkemizdeki toplumsal kutuplaşmanın ve gerginliklerin kışkırtılmasından vazgeçmeye aklı selime davet ediyorum."

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!