Advert
Advert
Advert

Rize'de FETÖ Operasyonunda 15 kişi gözaltında

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ve Türk Telekom İl Müdürlüğü olmak üzere haklarında gözaltı kararı bulunan 31 kişiden 15'i yakalandı.

Rize'de FETÖ Operasyonunda 15 kişi gözaltında
Rize'de FETÖ Operasyonunda 15 kişi gözaltında admin

Rize Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma çerçevesinde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Mali Suçlarla Mücadele ile Terörle Mücadele Şube müdürlükleri ekiplerince Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında yaklaşık 1 hafta önce emekliye ayrılan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Eski Daire Başkanı Ali Erhan Ataberk ile Türk Telekom Rize İl Müdür Vekili Şamil Aydın gözaltına alındı.

Öte yandan Rize Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma çerçevesinde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Mali Suçlarla Mücadele ile Terörle Mücadele Şube müdürlükleri ekiplerince bazı adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonda, daha önce açığa alınan ve haklarında gözaltı kararı verilen, Ali Erhan Ataberk ile birlikte Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde görevli akademisyen ve idari personel ile kamu çalışanları ve iş adamlarının da aralarında bulunduğu 31 kişiden 15'i yakalandı.

Bu kişiler, adreslerinde yapılan aramanın ardından İl Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!