Advert
Advert
Advert

Günhafder, 2. Olağan Genel Kurulunu yaptı

Hizmette 3 yılını tamamlayan Güneysu Kur’an Hafızları Eğitim ve Kültür Derneği (GÜNHAFDER) 2. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

Günhafder, 2. Olağan Genel Kurulunu yaptı
Günhafder, 2. Olağan Genel Kurulunu yaptı admin

Dernek merkezinde yapılan kongre, Dernek Sekreteri Bayram Ali Aslan’ın Kur’an tilaveti ile başladı. Ardından Başkanlık divanının oluşturuldu ve Divan Başkanlığına Hüseyin Karaosman, Başkan Vekilliğine Mahmut Ziya Büyük, Yazmanlığa ise Adem Erkan seçildi.

Genel kurulda gündem maddeleri gereği 2014, 2015 ve 2016 yılı faaliyet raporları, mali durum raporları, denetleme kurulu raporları okundu ve üyeler tarafından oy birliği ile ibra edildi. 3 yıllık bütçe okunarak oylanırken, 2017–2018–2019 tahmini bütçesi oy birliğiyle kabul edildi. Yapılan genel kurul ile 2016 Ağustos- 2019 Ağustos yılları için yönetim kurulu, denetleme kurulu, müşavere heyeti, Genel merkez temsilcileri, üst kurul delegeleri seçildi.

Günhafder Başkanı Mustekim Kaba’nın 3 yıllık genel başkanlığı zamanında yaptığı faaliyetleri anlatan kısa bir video yayınlayarak şöyle konuştu; ”Pırlanta gibi bir imam hatip ve imanlı, kur’an ehli bir nesil yetişsin diye 3 yıldır çalışmaya devam ettiğimiz bu yolda bizlere teveccüh gösterip, tekrar göreve layık gördükleri için tüm meslektaşlarıma ve üyelerimize teşekkür ediyorum. İstişare içinde hareket edip, ekip ruhu ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Biz dernek olarak birlik ve bütünlüğümüzü devam ettirdiğimiz takdirde, Allah'ın inayetiyle bizlerden beklenen hizmetleri verebiliriz. Sorumluluklarımızın farkındayız, hep daha başarılı faaliyetler için uğraşmaya devam edeceğiz"

Genel Kurulda Divan Başkanlığını yürüten Hüseyin Karaosman ise yaptığı kapanış konuşmasında; "Genel kurulumuzun hayırlara vesile olmasını diliyorum. Yapılan genel kurulumuz sonucu üç yıllığına yetkilendirdiğimiz yönetim kurulu başta olmak üzere bütün kurullarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum. Yapılacak olan hayırlı hizmetlere, değerli üyelerimiz başta olmak üzere tüm Güneysulu hemşehrilerimizin gerekli desteği vereceğine inanıyorum." şeklinde konuştu.

Yapılan Genel Kurul sonucunda Güneysu Kur’an Hafızları Eğitim ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığına Mustekim Kaba, Başkan Yardımcılıklarına Adem Erkan, Faik Kalın ve Muhammet Yıldırım, Sekreterliğine Bayram Ali Aslan, Muhasipliğine Murat Bıyık, Yönetim Kurulu Üyeliklerine ise Mahmut Ziya Büyük, Hasan Demirci, Hüseyin Kandemir, Yavuz Selim Şeker ve Mustafa Peçe seçildi.

Yönetim kurulu yedek üye listesi ise şu isimlerden oluştu; Fatih Baş, Mustafa Atasoy, Mustafa Kul, Hızır Yığcı, Ömer Kazdal, Şaban Delibalta, Yusuf Yılmaz, Hüseyin Ak, Ali Erkan, Arif Kopuz, Bayram Gündoğar

Denetleme Kurulu; Hüseyin Karaosman, Halit Fındıkçı ve Halil İbrahim Azaklı isimlerinden oluşurken yedek üyeliklere ise Veysel Alev, Burhan Yığcı ve Ramazan Koçali seçildi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!