Advert
Advert
Advert

Rize'nin 15 Temmuz Şehitleri için anıt yapıldı

15 Temmuz’da yaşanan FETÖ/PDY darbe kalkışmasının ardından Ankara ve İstanbul’da vatan için şehit düşen Rizeli 12 vatandaşlar için Rize Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Şehitler Anıtı yapıldı.

Rize'nin 15 Temmuz Şehitleri için anıt yapıldı
Rize'nin 15 Temmuz Şehitleri için anıt yapıldı admin

15 Temmuz’da yaşanan kalkışmanın ardından Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın talimatlarıyla almış olduğu meclis kararı ile geçtiğimiz günlerde Rize Cumhuriyet Meydanının ismini “15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı” olarak değiştirmişti.

Şehitlere karşı vefa borcu gereği çalışmalarına bir yenisini daha ekleyen Rize Belediyesi, bu kez 15 Temmuz’da Ankara ve İstanbul’da vatanı için şehit düşen 12 Rizeli vatandaşın isimlerinin üzerinde yer aldığı “Şehitler Anıtını” 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanına inşa ederek Şehitlerin isimlerini bu anlamlı çalışma ile yaşatıyor.

Yapılan Şehitler Anıtında, Recep Büyük, Murat Naiboğlu, Onur Kılıç, Erhan Dural, Muhammet Ambar, Kemal Ekşi, Fatih Satır, Şuayip Seferoğlu, Selim Karakoç, Murat Akdemir, Özel Harekat Polis Müdürü Fikret Metin Öztürk ve Kader Sivri’nin isimleri yer alıyor.

Başkan Kasap’ın verdiği bilgiye göre, 15 Temmuz Şehitler Anıtı, Meydan inşaatı tamamlandıktan sonra geçici olarak dikilen şimdiki yerinden asıl yerine taşınacak.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!