Advert
Advert
Advert

Karal, AK Parti Merkez İlçe ile bir araya geldi

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal Ak Parti Rize Merkez İlçe Koordinatörü ve AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Öztürk, AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt ve Yönetimi ile bir araya geldi.

Karal, AK Parti Merkez İlçe ile bir araya geldi
Karal, AK Parti Merkez İlçe ile bir araya geldi admin

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt “Bizlerde hem ülkemiz hem de şehrimiz adına vekillerimizden öğrenmek istediğimiz konuları bu tür istişare toplantılarında konuşarak teşkilatlarımızı bilgilendirmekteyiz. Özellikle Merkezi Hükümetin mevcut aktüel haberler içinde olamayan haberlerini oradaki siyasetin biçimlenmesini çok merak ediyoruz ve bunu tabi ki orada olan il Milletvekillerimiz aracılığıyla  öğrenmek istiyoruz. Bölgemizde buranın yatırımları ile ilgili ciddi anlamda efor sarf eden milletvekillerimiz var. Bu noktada siyaset yapabilmek adına bu argümanlara ve siyaset yaparken değerlendirebilmek için vekilimizin o noktadaki bilgilerine ve görüşlerine ihtiyacımız var. Bu yüzden sizinle temas halinde olmaya çalışıyoruz. Gündemin önümüze koyduklarından mütevellid bir türlü bir araya gelememiştik. Daha öncesinde planlayıp bu menfur  darbe girişimi nedeniyle gerçekleştiremediğimiz bu programı bugün organize ederek tekrar bizimle olduğunuz için  nazik davetinize hem şahsım hem de yönetimim adına teşekkür ederim.” dedi.

Gündeme dair konuların istişare edildiği programda Merkez İlçe Yönetimine yeni giren Yönetim kurulu üyeleriyle tek tek tanışan Karal AK Parti teşkilatlarında vefanın birlik ve beraberliğin ne kadar önemli olduğuna değindi.

Milletvekili Karal “Siyaseti belirleyen sonuçta teşkilatlarımızdır o yüzden sizlerin görüş ve önerileri bizim için önemlidir. Birbirimize sahip çıkmamız birbirimizi yıpratmamamız çok önemlidir. Vefasızlık yapmayacağız bu partide emeği geçen alın teri olan bu günlere gelmemize bir küçük çakıl taşı  kadar bile katkısı olan kim varsa onlar bizim için saygıdeğerdir, muhteremdir. Onlarla olan iletişimimizi kesmeyeceğiz zaman zaman buluşmak bir araya gelmek önemlidir ki bizden ve sizden sonrakiler buralara geldiği zaman bizleri ve sizleri hatırlasınlar. Ben bunun çok acı  örneklerini yaşadım. Bu durum insanı çok yaralıyor, kırıyor, üzüyor ve incitiyor siz bunları yapmayın. Teşkilatımızın kuruluşundan bu yana bu partiye emek veren arkadaşlarımızı sahiplenelim. İnşallah hayırlısıyla beraber bu görüşmelerimizi zaman zaman yapalım karşılıklı olarak hasbihalleşelim. Malum Türkiye’nin başında şuanda çok büyük bir bela var büyük bir felaket var. Bu felaketten kurtulabilmemiz bizim dayanışmamıza bağlı  güçlü ve  kuvvetli birbirimize sarılmamıza bağlıdır. AK Parti teşkilatları olarak üzerimizdeki yükün artık bundan sonra bir kat daha arttığının farkında olmamız lazım. Bunun için bir taraftan ilimizin sorunları çözme noktasında adımlar atarken ilimize gelmesi gereken hizmetleri   takip ederken öbür taraftan da teşkilatçılık anlamında  aile bağlarımızı kuvvetlendirmemiz lazım. İnşallah şu demokrasi yürüyüşleri demokrasi toplantıları dediğimiz buluşmalarımızdan sonra tekrar hizmetlerimize kaldığımız yerden büyük bir hızla devam edeceğiz devam etmemiz lazım. İşte bu arada çok yoğun bir gayret ortaya koyarak çaba sarf ederek havalimanı konusunu hallettik biliyorsunuz.  8 Eylül’de ihalesi var. İhalesi olması demek işin fiilen başlaması demektir. İhaleyi alacak olan firma gelecek bizzat çalışmalarına başlayacaktır. Bu süreçte Rize’miz için çok önemli işler başardık başarıyoruz Salarha Tünelide bunların bir tanesidir. Bu yatırımlar konusunda kamuoyunu bilgilendirmek de teşkilatımızın görevidir” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!