Advert
Advert
Advert

Büyükköy'de sel ve heyelan felaketi

AK Parti Rize Milletvekili Hikmet Ayar, sel ve heyelanların yaşandığı Rize’nin Çayeli ilçesine bağlı Büyükköy Beldesinde incelemelerde bulundu.

Büyükköy'de sel ve heyelan felaketi
Büyükköy'de sel ve heyelan felaketi admin

Rize’nin Çayeli ilçesine bağlı Büyükköy Beldesinde önceki gün etkili olan kuvvetli yağmur sel ve100’e yakın toprak kayması ile heyelanlara neden oldu. Beldede büyük çapta hasarlar meydana gelirken, AK Parti Rize Milletvekili Hikmet Ayar da sel ve heyelan yaşanan bölgelerde incelemelerde bulundu.

Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen, Büyükköy Belediye Başkanı Mustafa Külünkoğlu, Ak Parti Çayeli İlçe Başkanı Ali Kar ile partililerin eşlik ettiği Milletvekili Ayar, incelemeleri sırasında Armutlu Köyünde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bir bölümü çöken evde toprak altında kalarak hayatını kaybeden Şevval Pehlivan’ın ailesine başsağlığı dileklerini ileterek, Büyükköy Beldesi ile Armutlu Köyünde meydana gelen toprak kaymalarının sebep olduğu hasarların en kısa sürede giderileceğini kaydetti.

Beldede hasar tespit çalışmalarının başladığını ve temizlik çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Ayar, iş makineleri ve belediyelerin de destekleriyle birlikte açılan bu yaranın en kısa sürede kapanacağını ifade etti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!