Advert
Advert
Advert

Rize yine Bayramlaşma Çadırında bayramlaştı

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Rize Belediyesi’nin kurmuş olduğu Bayramlaşma çadırı vatandaşların ilgi odağı oldu.

Rize yine Bayramlaşma Çadırında bayramlaştı
Rize yine Bayramlaşma Çadırında bayramlaştı admin

Ramazan Bayramı dolayısıyla Rize Cumhuriyet Meydanında Rize Belediyesi tarafından kurulan Bayramlaşma çadırında vatandaşlar protokol mensuplarıyla bir araya gelerek bayramlaştı.

Bayramlaşma programına Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Ak Parti Rize Milletvekilleri Hasan Karal, Hikmet Ayar, Osman Aşkın Bak, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Bayram Kantık, İl Garnizon Komutan Vekili Jand. Yarbay Adem Can, Rize İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, STK Başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Katılımın yoğun olduğu bayramlaşma programında vatandaşlar sıraya geçerek İl protokolü ile sırayla bayramlaştı. Rize Valiliği ile Rize Belediyesi öncülüğünde gerçekleştirilen bayramlaşma etkinliğinde kardeşliğin pekiştiği bir kaynaşma ortamı oluştu.

Cumhuriyet Meydanında vatandaşlara yönelik düzenlenen bayramlaşma etkinliğinin ardından Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ile birlikte Recep Tayyip Erdoğan Araştırma Hastanesini ziyaret ederek bayramı hastanede geçiren hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunarak bayramlarını kutladılar. Ziyarette ayrıca Vali Bektaş ve Başkan Kasap hastalara çiçek takdiminde bulundular.

Hastane ziyaretinin ardından can ve mal güvenliğimiz için bayramı mesaide geçiren kurum çalışana yönelik gerçekleştirilen ziyaret çerçevesinde il protokolü, İtfaiye Müdürlüğü, Garnizon Komutanlığı ve Cumhuriyet Polis Karakolunu ziyaret ederek burada nöbet başında olan personelle bayramlaştılar.

Vali Bektaş ve Başkan Bakırcı Rize İtfaiyesine yapmış oldukları ziyarette İtfaiye Müdüründen çalışmalarla ilgili bilgiler alarak Rize İtfaiyesinin makine parkında incelemede bulundular. Vali Bektaş ve Başkan Kasap daha sonra son teknoloji ile donanmış 42 metre merdivene sahip olan İtfaiye aracı ile yükselerek aracın kontrolünü yaptı.

İl Jandarma Alay Komutanlığına yapılan ziyarette ise Vali Bektaş ve Belediye Başkanı Kasap, Askeri personelle bayramlaşarak Giresun’da yaşanan Helikopter kazasında hayatlarını kaybederek şehit düşen askeri personel ve yaralılardan dolayı üzüntü duyduklarını belirterek geçmiş olsun ve baş sağlığı dileklerinde bulundular.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!