Advert
Advert
Advert

Muhtar Kaptan Kolçak'dan iftar

Piriçelebi Mahallesi Muhtarı Kaptan Kolçak, bu yıl da Ramazan Bayramına iki gün kala dostlarına ve bayram için İstanbul’dan Rize’ye gelen RİMER yöneticilerine iftar verdi.

Muhtar Kaptan Kolçak'dan iftar
Muhtar Kaptan Kolçak'dan iftar admin

Oğlu Semih Kolçak’ın sahibi olduğu Rize Kalesi yolu üzerindeki iş yerinde düzenlenen iftarın organizasyonunu, geçen yıl da olduğu gibi Çaykur Rizespor’un eski kaptanlarından ve RİMER Rize Merkez Mahalleleri Kurucu Üyesi Ergün Kolçak yaptı.

İftar hakkında konuşan Muhtar Kaptan Kolçak, “Ramazanın güzelliği paylaşmak, bir arada iftarı yapmak. Geçen yıl kuzenim Ergün Kolçak’ın önerisi ile işyerimizde dostlarımız için başlattığımız iftarı gelenekselleştirip sürdüreceğiz. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda ramazanın sonunu tercih ettik. Çünkü bayram için Rize dışından gelen dostlarımızla da bu vesile beraber olmuş oluyoruz” dedi.

Bu yıl ikincisi yapılan iftara yine İstanbul’dan bayram için Rize’ye gelen RİMER Kurucu ve Yöneticileri de katıldı. İftar öncesi ve sonrasında RİMER Grubunun başını çeken Kurucu Üye ve Rize Belediyesi eski Başkanı Bülent Koç, iftardaki hemşehrilerine RİMER’in misyonu ve projeleri hakkında detaylı bilgi verdi.

Rize’de de RİMER in organizasyon düzenlemesini beklediklerini belirten hemşehrilerine Bülent Koç, “Rimer, İstanbul’daki Rizeliler için dayanışma ve kültürümüzü koruma, geliştirme amaçlı kuruldu ama iki yıldır Rize’de de aktiviteler yapmaya başladı yönetimimiz. Geçen yıl çocuklar ve doğaya yönelik projeler oldu. Bu yıl Mart ayında Rize’nin yerel sanat ve sanatçısını İstanbul’da görücüye çıkardık, bu yaz da işitme kaybı olan 4 hemşehrimize işitme cihazı hediye edeceğiz, Ağustos başında da Kaçkar Zirve Kampımız olacak” dedi.

Samimi bir havada geçen iftara katılanlar arasında Bülent Koç, Ergün Kolçak, Adnan Aksoylu, Hüseyin Cahit Alan, Arif Kanburoğlu, Ali İhsan Koç, Kemal Karali, Gafur Özkan, Murat Sipahioğlu, Mahir Özkan, Hızır Aksu, Murat Topçu, Kadir Öztürk ve Pazarspor Teknik Direktörü ve Milli Takımlar antrenörlerinden Hakan Tecimer gibi isimler yer aldı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!