Advert
Advert
Advert

Genç Ercan Yılmaz hayatını kaybetti

Rize'de İsmail Kahraman Kültür Merkezi tiyatro sahnesinde spotları düzeltirken düşerek boynunu kıran 18 yaşındaki Ercan Yılmaz hayatını kaybetti.

Genç Ercan Yılmaz hayatını kaybetti
Genç Ercan Yılmaz hayatını kaybetti admin

Rize Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Etkinlikleri kapsamında önceki gün İsmail Kahraman Kültür Merkezinde sahnelenecek orta oyunu için hazırlıklar yapan Hatice Semiz yönetimindeki Rize İçin Genç Girişim Derneği (RİGG) Tiyatro Topluluğunun genç elemanı Ercan Yılmaz, sahne ışıklarını ayarlamak için çıktığı yaklaşık 10 metre yükseklikten yere düştü.

Rize Devlet Hastanesine kaldırılan ve boynu kırıldığı öğrenilen Genç Ercan, yoğun bakım ünitesine alındı. Tevfik İleri Endüstri Meslek Lisesi 12. sınıf öğrencisi olan Genç Ercan bugün saat 10.30 sularında yaşama tutunamayarak hayatını kaybetti.

Genç Ercan'ın cenazesi yarın Kalkandere Merkez Camiinde Cuma namazının ardından kılınacak olan cenaze namazı sonrası Seyrantepe Köyündeki aile kabristanlığında defnedilecek.

Bu sorumsuzluğun cezasını kim ödeyecek?

Öte yandan olayla ilgili savcılık tarafından soruşturma başlatılırken, Genç Ercan'ın görevi olmamasına rağmen metrelerce yükseğe çıkarak ışıkları ayarlamasını isteyen ve buna göz yumanların araştırıldığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre Kültür Merkezi Teknik ekiplerinin işi olmasına rağmen bu tür işleri tiyatro ekiplerinden kişilerin hallederken, Tiyatro ekibi yönetmenlerinin ise bu sorumsuzluğa göz yumduğu, iş güvenliği konusunda yetkili kimse olmadan işlerin yürütüldüğü ifade ediliyor.

İlgili Haber

Rize'de yüksekten düşen lise öğrencisinin boynu kırıldı

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!