Advert
Advert
Advert

Binlerce kişi Gönül Sofrasında orucunu açıyor

Rize Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği Gönül sofrası binlerce kişinin buluşma noktası oldu.

Binlerce kişi Gönül Sofrasında orucunu açıyor
Binlerce kişi Gönül Sofrasında orucunu açıyor admin

Rize Belediyesi'nin ikram ettiği yemeklerle vaiz eşliğinde iftarlarını yapan vatandaşlar, Ramazan’ın Onuncu gününde oruçlarını Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın da iştiraki ile hep birlikte açtı. Kültürpark Altın ve Taç salonda yaklaşık 1800 kişi oruç açmanın hazzını yaşadı.

Sahil dolgu alanı üzerinde Lokanta ortamında verilen kaliteli hizmetle ev yemeklerini aratmayacak şekilde hazırlanan Gönül Sofrası, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda binlerce vatandaşın dualarla orucunu açmasına vesile oldu.

İftar Yemeklerinde Rizeli hemşehrilerini yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Prof. Dr. Kasap, herkesin tabağına yemek doldurdu, sohbet etti ve iftarlarını birlikte açtı. Başkan Kasap, Gönül sofralarında, ”Önümüze gelen tüm yemekleri Rizeli esnaflarımız ve İstanbul'daki hemşehrilerimiz yaptıkları bağışlarla karşılıyorlar biz de belediye olarak tüm işçiliğini yaparak vatandaşlarımıza sunuyoruz. Allah kabul etsin” dedi.

Gönül sofrasında çocukların ilgi gösterdiği Başkan Kasap, iftar ve dua sonrası bütün çocuklarla hatıra fotoğrafı ve selfi çekti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!