Advert
Advert
Advert

Gönül Sofrası her akşam 2 bin kişiyi ağırlıyor

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve eşi Menduha Kasap orucunu hemşerileri ile birlikte Gönül Sofrasında açtı.

Gönül Sofrası her akşam 2 bin kişiyi ağırlıyor
Gönül Sofrası her akşam 2 bin kişiyi ağırlıyor admin

Rize Belediyesi’nin sahil dolgu alanı Kültür Park Düğün salonunda Ramazan ayı boyunca Rizelilerin hizmetine sunduğu Gönül Sofrası her akşam farklı bir yemek çeşitleriyle iftar yemeklerine devam ediyor. Her akşam 2 bin kişiye aynı anda iftar yemeği veren Gönül Sofrası vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

Yurtdışı programının ardından dün gece Rize’ye dönen Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap Ramazanın 4’üncü gününde hemşerileriyle Gönül Sofrasında buluşarak sohbette bulundu. İftar saatini bekleyen hemşerileriyle bir süre sohbet eden Başkan Kasap, gelen konuklara yemek ikramında bulundu. Eşi Menduha Kasap ve çocuklarıyla birlikte Gönül Sofrasında iftarını açan Başkan Kasap, İftarın ardından vatandaşların sorunlarını dinledi.

Rize’nin çok daha güzel yönetilmesi için çaba sarf ettiklerini ifade eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, “İlimizin daha güzel şehir olması adına gönül soframızda fikir ve görüşleri değerlendiriyoruz. Rize için her konuda ortak hareket etmeye özen gösteriyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da burada her akşam 2 bin kişinin aynı anda iftarını yapabileceği, hijyen şartları üst düzeyde, kaliteli hizmetin bulunduğu bir alan oluşturduk. İş adamlarımızın da destekleriyle burada ev yemeklerini aratmayan lezzette vatandaşlarımıza ikramlarda bulunuyoruz. Ben de imkân buldukça orucumu burada hemşerilerimle beraber açıyor, onlarla fikir alışverişinde bulunuyorum. Bütün hemşerilerimizi buraya davet ediyorum” dedi.

İftar yemeğinde Başkan Kasap’a Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri ve Rizeli Yazar Ömer Erdoğan da eşlik etti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!