Advert
Advert
Advert

Rize Gençlik Merkezi "Yaz Kursları" düzenliyor

Rize Gençlik Merkezi tarafından Kur'an-ı Kerim ve Osmanlıca kurslarının yanı sıra gezi ve spor faaliyetleri için "Yaz Kursları" kayıtları devam ediyor.

Rize Gençlik Merkezi
Rize Gençlik Merkezi admin

2016 yılı Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen ve Rize Gençlik Merkezi tarafından organize edilen "Yaz Kursları" için başvurular 19 Haziran 2016 Pazar gününe kadar devam ediyor.

20 Haziran - 29 Temmuz 2016 tarihleri arasında düzenlenecek olan Yaz Kurslarına ilköğretim, ortaöğretim ve lise öğrencileri başvurabilecek. Kurs için başvurular Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Ali Metin Kazancı Rize Lisesinde yapılabiliyor.

Rize Gençlik Merkezi, Hayrat Vakfı, Rize Eğitim, Araştırma ve Kültür Derneği işbirliğinde Tecvidli Kur'an-ı Kerim, Değerler Eğitimi, Osmanlıca Kursu, Gezi ve Kamp Programları ile yüzme, futbol, okçuluk, judo gibi 30 farklı branşta sportif faaliyetleri içerisinde barındıran "Yaz Kursları" için bilgi 464 213 04 89 ve 553 712 12 30 numaralı telefonlardan edinilebiliyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!