Advert
Advert
Advert

Vali Yazıcı "Diriliş Ertuğrul" oyuncularını ağırladı

Geçtiğimiz günlerde çıkan Kararname ile Balıkesir'e atanan Vali Ersin Yazıcı, Rize'ye bir söyleşi programı için gelen "Diriliş Ertuğrul" dizisinin oyuncuları ile bir araya geldi.

Vali Yazıcı
Vali Yazıcı admin

TRT'nin izlenme rekorları kıran "Diriliş Ertuğrul" dizisinin oyuncuları Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi tarafından düzenlenen organizasyonla Rize'de hayranlarıyla söyleşide buluştu.

Dizi oyuncuları, Vali Ersin Yazıcı, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Bilgin, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Genel Sekreteri Adnan Er, Rize Belediye Başkan Yardımcısı Sultan Yılmaz'ın da bulunduğu öğle yemeğinde dizi hakkında sohbet ettiler.

Yemeğe, dizinin Yapım Koordinatörü Bilgehan Özer ile dizi oyuncularından “Bamsi” karakterini canlandıran Nurettin Sönmez, “Abdurrahman” karakterini oynayan Celal Al, Doğan Bey karakterini oynayan Cavit Çetin Güner, Turgut karakterini canlandıran Cengiz Çoşkun ve “Halime” rolündeki Esra Bilgiç katıldı.

Vali Yazıcı, dizide gösterdikleri başarılı performans için oyuncuları tebrik etti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!