Advert
Advert
Advert

Karal'dan Yavaşi ve Çakmakçı'ya tebrik ziyareti

AK Parti Rize milletvekili Hasan Karal Kredi Yurtlar Kurumu Rize İl Müdürlüğüne atanan Necmettin Yavaşi ve Rize Serbest Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası Başkanı seçilen Ali Fuat Çakmakçı’yı ziyaret ederek tebrik etti.

Karal'dan Yavaşi ve Çakmakçı'ya tebrik ziyareti
Karal'dan Yavaşi ve Çakmakçı'ya tebrik ziyareti admin

Milletvekili Karal, ilk olarak Kredi yurtlar müdürlüğüne atanan Necmettin Yavaşi’yi ziyaret etti. Karal’a AK Parti Rize İl Başkan Yardımcısı Savaş Tabak, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin ve Derepazarı Belediye Başkanı Yakup Samangül de eşlik etti.

Karal ,Necmettin Yavaşi’nin uzun yıllar öğretmenler evinde başarılı çalışmalar yaparak görevini layıkıyla yerine getirdiğini ifade etti. Yeni görevinde de aynı azim ve özveriyle çalışacağına inandığını belirterek kendisine başarılar diledi.

Kredi Yurtlar Kurumu Rize İl Müdürü Yavaşi de Karal ve beraberindekilere nazik ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti.

Karal, daha sonra RSMMM Odasını ziyaret ederek yeni Başkan Ali Fuat Çakmak’çı ve yönetimiyle bir araya geldi. Burada Karal’a İl başkan vekili İshak Alim ve İl başkan yardımcısı Murat Artan eşlik etti. Karal Çakmakçı ve yönetimini tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

RSMMM odası başkanı Ali Fuat Çakmakçı da Karal ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

ak parti hasan karal
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!