Advert
Advert
Advert

Ardeşen Belediyesi'nden 24 aylık hizmet değerlendirmesi

Ardeşen Belediyesi’nin 24 Aylık Hizmet Değerlendirme Programı Belediye Kültür Merkezi salonunda gerçekleşti.

Ardeşen Belediyesi'nden 24 aylık hizmet değerlendirmesi
Ardeşen Belediyesi'nden 24 aylık hizmet değerlendirmesi admin

Programa Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz, Garnizon Komutanı Jand. Yzb. Mustafa Çiçek, Tunca Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz, Turizm Fakültesi Dekanı Ali Sait Albayrak, Eski Milletvekili Avni Kabaoğlu, İlçe Emniyet Müdürü A. Levent Böke, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Reşat Yazar, İl Genel Meclis Üyeleri, Kamu idarecileri, başta siyasi partilerimiz olmak üzere Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri ve vatandaşın yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Programın ev sahibi olarak Belediye Başkanı Hakan Gültekin, sosyal belediyecilik alanında yaptıkları hizmetleri bir sunumla anlattı.

Başkan Hakan Gültekin hizmet sunumunda İnsan odaklı sosyal belediyecilik ilkeleriyle hareket ettiklerini, önce insan dediklerini, göreve gelir gelmez Kısa-Orta ve Uzun Vadeli Projeler şeklinde kendilerine yol haritası çizdiklerini, bu doğrultuda kaynakları insana hizmet noktasında nasıl yöneteceklerini, krizler karşısında zararı en asgari ölçüde halkımızın lehine nasıl ranta dönüştüreceklerini hesapladıklarını, bu hedefte bir sosyal, ekonomik, fiziki ve kültürel alanda hizmette çevre ilçelerin üzerinde hizmet sunduklarını, bütün bunları yaparken birlik ve beraberlik içinde, sosyal belediyecilik uygulamalarıyla, hesap verebilirlik ölçeğinde, alt ve üst yapısıyla hizmetleri halka amade kıldıklarını, 41 bin kişiyi hesaba katarak tüyü bitmemiş yetimin hakkını gözettiklerini, çocukların aydınlık yarınlarını düşündüklerini, siyaseti ve hizmeti doğruluk ve ahlak üzerine inşa ettiklerini ifade eden vizyonel belediye anlayışlarını ortaya koydular.

Program sonunda bu hizmeti tek başına yapmadıklarını, herkesin bu hizmette katkıları olduğunu ifade ederek herkese ayrı ayrı teşekkür etti. Ayrıca salonu hınca hınç dolduran davetlilere de katılımlarından dolayı ayrı ayrı teşekkür etti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!