Advert
Advert
Advert

Çayeli Bakır’dan Yeni Mahalle’ye yeni oda

Çayeli Bakır İşletmeleri’nin Madenli Beldesinde sosyal altyapıyı güçlendirme amacıyla gerçekleştirdiği kurumsal sosyal sorumluluk çalışmalarına bir yenisi daha eklendi.

Çayeli Bakır’dan Yeni Mahalle’ye yeni oda
Çayeli Bakır’dan Yeni Mahalle’ye yeni oda admin

Madenli’ye bağlı 10 mahallenin her birinde mahalle odası kurma programı çerçevesinde işbirliği yapan Çayeli Bakır İşletmeleri ve Madenli Belediyesi, Yeni Mahallede bir mahalle odası kurulmasına destek oldu.

Odanın açılışı, Madenli Belediye Başkan Vekili Ercan Kolcuoğlu, Çayeli Bakır İşletmeleri Genel Müdürü Iain Anderson, Yeni Mahalle muhtarı Sabri Aslan, Çayeli Bakır İşletmeleri yöneticileri ve çalışanları ile mahalle muhtarlarının katılımıyla gerçekleşti.

Yeni Mahalle sakinlerinin sosyal kullanımına sunmak üzere hazırlanan odanın açılışında konuşan Çayeli Bakır İşletmeleri Genel Müdürü Iain Anderson, sosyal sorumluluk kapsamında bölgenin bazı ihtiyaçlarını karşılayabilmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Köy odalarının mahalle sakinlerinin arzu ve desteği ile yapıldığına dikkat çeken Anderson, bölge insanı ile iyi ilişkiler içinde olmanın kendilerini mutlu ettiğini dile getirdi.

Açılış’ta bir konuşma yapan Madenli Belediye Başkan Vekili Ercan Kolcuoğlu ise, yapılan çalışmadan büyük bir memnuniyet duyduklarını, katkı veren Çayeli Bakır İşletmeleri ve mahalle sakinlerine şükranlarını sunduğunu ifade etti.

Törende Yeni Mahalle Muhtarı Sabri Aslan, mahalle sakinlerinin duygularına tercüman olarak hizmete sunulan oda için hem Çayeli Bakır’a hem de Madenli Belediyesi’ne teşekkür etti.

Program, odada verilen kahvaltı ile devam etti.

çayeli bakır çayeli bakır işletmeleri
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!