Advert
Advert
Advert

Rize'deki demir yığınlarına açılış töreni düzenlendi

Rize Belediyesi tarafından Deniz Caddesi'ne yapılan aydınlatma direkleri için açılış töreni düzenlendi.

Rize'deki demir yığınlarına açılış töreni düzenlendi
Rize'deki demir yığınlarına açılış töreni düzenlendi admin

Rize merkezde yer alan Deniz Caddesi üzerinde geçtiğimiz ay içinde yapımı tamamlanan aydınlatma direkleri için açılış töreni düzenlenmesi şaşkınlık yarattı.

Akşamları caddenin aydınlatma ihtiyacını gidermesi dışında gündüzleri demir yığınından öteye gitmeyen bu hizmetin bir açılış töreni düzenlenerek kamuoyu ile paylaşılması yine bir ilke imza attırdı.

Rize'nin yöresel ve kültürel görüntüsünden uzak bir şekilde tasarlanan aydınlatma direklerinin yanında, sadece demirden bir yığın şeklinde görünen Osmanlı Tuğrası üzerindeki saatin de yer aldığı caddede akşam saatlerinde Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'ın da katıldığı bir tören düzenlendi.

"10 Numara Projeleri" için 2 yıldır sürekli "Çalışmalar, incelemeler devam ediyor" şeklinde haberler servis eden Rize Belediyesi, bu süre zarfında çevre düzenlemesi dışında ciddi bir projeyi hayata geçiremezken, belediyenin yapması gereken hizmetlerin de reklama dönüştürülmesi vatandaşlar arasında şaşkınlık yaratıyor.

Rize Belediyesi, Deniz Caddesinde toplamda yaklaşık 250 bin tl maliyetle, 12’si led olmak üzere, 8 adet 3 konsollu, 4 adet 2 konsollu aydınlatma direği yerleştirerek oturma banklarını yeniledi.

reşat kasap rize belediyesi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!