Advert
Advert
Advert

Rize Emniyeti'nden "Huzur 53" operasyonu

Rize İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından "Huzur 53" uygulaması kapsamında Rize'de bir çok noktada arama faaliyetleri gerçekleştirildi.

Rize Emniyeti'nden
Rize Emniyeti'nden admin

Rize Emniyeti'nden yapılan açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 20-22 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştireceği Rize ziyareti kapsamında alınan tedbirler çerçevesinde il giriş-çıkış noktalarında, eğlence ve umuma açık yerlerde eş zamanlı aramalar gerçekleştirildi.

Yapılan araç, kişi ve trafik kontrolleri sırasında 71 araç ve 11 iş yerinde arama yapıldı ve bu iş yerlerinde bulunan 140 kişi GBT sorgusundan geçirildi. Araç sorgularından herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı belirtilen açıklamada, bir iş yerinde yapılan üst aramasında ise bir şahısta bıçak bulundu. Şahıs hakkında 6136 SKM sayılı Kanuna Muhalefet Suçundan işlem yapıldı.

Toplam 11 ilçede gerçekleştirilen uygulamalarda toplam 98 araç ve 356 şahıs sorgulanırken, 5 araca Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince cezai işlem uygulandı ve 1 şahsın yapılan üst araması sonucu 1 adet bulundurma ruhsatlı tabancanın taşınır halde bulunduğu anlaşılarak şahsa 6136 SKM sayılı Kanuna Muhalefet Suçundan işlem yapıldı.

Rize Emniyet Müdürlüğü'nün huzurlu ve güvenli bir ortamın sürdürülmesi için çalışmalarını kararlılıkla devam ettireceğinin vurgulandığı açıklamada, ayrıca 24 saat esasına göre Rize, Artvin, Trabzon ve Erzurum giriş ve çıkışlarında genel güvenlik uygulamasının devam ettiği belirtildi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!