Advert
Advert
Advert

Meydan ve Teleferik Projesi ihale aşamasına geldi

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın projeleri arasında yer alan Cumhuriyet Meydanı ve Teleferik projesi, son çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte kısa süre içerisinde ihaleye aşamasına gelecek.

Meydan ve Teleferik Projesi ihale aşamasına geldi
Meydan ve Teleferik Projesi ihale aşamasına geldi admin

Çalışmaların ilerleyişini yakından takip eden Başkan Kasap, Cumhuriyet Meydanı projesi için Bursa’ya gitti.

Bursa’da önce aslen Rizeli olan Vali Münir Karaloğlu’na nezaket ziyaretinde bulunan Başkan Kasap ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yle bir araya geldi.

Başkan Kasap, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla yapılacak olan Cumhuriyet Meydanı Projesinin son durumu için Başkan Altepe’yle görüştü. Yapılan çalışmaların son aşamaya geldiğini belirten Başkan Kasap, proje çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte kısa süre içerisinde ihale sürecinin başlayacağını belirtti.

Bursa temaslarının ardından Rize’ye dönen Başkan Kasap, Teleferik Projesi’nin de son durumunu yapmış olduğu toplantıda değerlendirdi.

Teleferikte proje çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu belirten Başkan Kasap, yakın bir zaman içerisinde bu projede de ihale aşamasına geçileceğini açıkladı.

Başkan Kasap, Cumhuriyet Meydanı Projesi ve Teleferik Projesiyle ilgili olarak, “Bursa Büyükşehir Belediyemizin katkılarıyla hayata geçirecek olduğumuz Cumhuriyet Meydanı projemiz ihale aşamasına geliyor. Şu anda sağlık ocağı olarak bilinen binanın içerisinin taşınmasını ve yıkımını bekliyoruz. Ardından projenin ihalesi gerçekleştirilecektir. Teleferik çalışmamızda ise projelendirme kısmı tamamlanma aşamasındadır. Kısa süre içerisinde ihale sürecine geçilecektir” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!