Advert
Advert
Advert

Rize SMMMO'da Berberoğlu görevini devretti

Rize Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası'nın 22. Olağan Genel Kurulu'nda 11 yıldır Başkanlık görevini yürüten Muammer Berberoğlu görevi devretti.

Rize SMMMO'da Berberoğlu görevini devretti
Rize SMMMO'da Berberoğlu görevini devretti admin

Rize Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nın 22. Olağan Genel Kurulunda, Başkan Muammer Berberoğlu 11 yıllık oda başkanlığı görevini noktaladı.

Genel Kurula AK Parti Rize Milletvekili ve aynı zamanda Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olan ikmet Ayar’ın yanı sıra belediye başkanları, sivil toplum kurumu temsilcileri, Maliye ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının il temsilcileri, çevre illerden gelen oda başkan ve yöneticileri ile üyeler katıldı.

Yapılan seçim sonucunda Ali Fuat Çakmakçı başkanlığındaki yeni yönetim göreve getirildi. Çakmakçı’nın yönetim kurulunda Hüsamettin Albayrak, Davut Bilgin, Mehmet Fatih Kahya ve Hasan Köse, Denetleme Kurulunda Ali Haydar Er, Yusuf Ziya Şerifoğlu, Ayşe Aktaş, Disiplin kurulunda Yaşar Yılmaz, Kemal Acar, Nusret Mete, İsmet Hatırnaz, Fatih Uzun ve Birlik Genel Kurul Delegeliklerinde; Hikmet Ayar, Muammer Berberoğlu, Mustafa Bayraktar, Ali Fuat Çakmakçı, Mehmet Bakır ve İlyas Güngör isimleri yer aldı.

Eski Başkan Muammer Berberoğlu genel kurulda yaptığı konuşmasında 11 yıllık görev süresince birlikte görev yaptığı oda yönetici arkadaşlarına, oda çalışanlarına, oda üyelerine ve ailesine destek ve katkılarından dolayı teşekkür etti.

Berberoğlu konuşmasında, "Görev süremiz içerisinde meslektaşlarımızın sorunları ve çözümü için çalışmalar yaptık. İlimizdeki diğer oda ve sivil toplum kuruluşları, kamu kurum kuruluşları ile birlik beraberlik içinde çalıştık. İlimizin vergi tahakkuk ve tahsilatındaki başarıda köprü görevi yaptık. Üyelerimizi ilgilendiren mesleki konuların yanında kamuoyunun bilgilendirilmesi konusunda gerek yazılı, gerekse görsel basında açıklamalar yaparak ülkemizde ve dünyada yaşanan gelişmelere, toplumsal olaylara duyarlılıkla yaklaşıp kamuoyunda etkin bir sivil toplum örgütü olarak yer aldık" dedi.

Berberoğlu, görev süresi boyunca kendilerine destek olan herkese teşekkür ederken yeni yönetime de başarılar diledi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!