Advert
Advert
Advert

Milletvekili Karal'ın kayınpederi son yolculuğuna uğurlandı

Böbrek yetmezliği sonucu hayatını kaybeden Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal’ın kayınpederi Mehmet Çemberci, ebediyete uğurlandı.

Milletvekili Karal'ın kayınpederi son yolculuğuna uğurlandı
Milletvekili Karal'ın kayınpederi son yolculuğuna uğurlandı admin

Tedavi gördüğü böbrek yetmezliği ve kronik hastalığından ötürü evinde hayatını kaybeden Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal’ın kayınpederi 83 yaşındaki Mehmet Çemberci, Rize’de ebediyete uğurlandı.

Merhum Çemberci için Rize Sahil Camii'nde Öğle namazına müteakiben cenaze namazı kılındı. Cenaze Namazı öncesi ve sonrasında Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ve aile yakınları tarafından taziyeler kabul edildi.

Cenaze Namazına Milletvekili Karal ve aile yakınlarının yanı sıra Ak Parti Rize Milletvekili Hikmet Ayar, Ak Parti Rize Eski Milletvekilleri Ali Bayramoğlu ve İlyas Çakır, Rize Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Hakan Yağız, Rize Belediye Başkan Vekili Sultan Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı, İl Müftüsü İsmail Yalçın, Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ak Parti Rize İl Başkan Vekili Osman Karavin, MHP Rize İl Başkanı Serkan Birben, ilçe ve belde belediye başkanları ile stk temsilcileri, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından İl Müftüsü İsmail Yalçın tarafından helallik alınması ve duada bulunulması sonrası Merhum Çemberci’nin naaşı defnedilmek üzere Çamlıbel Mahallesindeki aile kabristanlığına gönderildi.

Kaynak: Olay53

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!