Advert
Advert
Advert

Rize Belediyesi çevre yürüyüşü düzenledi

Rize'de Temiz Çevre, Temiz Toplum, Temiz Şehir vizyonunun ön plana çıkarılması için Belediye Temizlik işleri Müdürlüğü tarafından çevre yürüyüşü düzenlendi.

Rize Belediyesi çevre yürüyüşü düzenledi
Rize Belediyesi çevre yürüyüşü düzenledi admin

Rize Belediye Başkanı Porf. Dr. Reşat Kasap'ın da katıldığı ve çevre sorunlarının çözümüne rehber olması hedeflenen yürüyüş Cumhuriyet Meydanından başlayıp Atatürk Caddesi istikametinden Sahil Park Belediye Sosyal Tesislerinde sona erdi.

Burada katılımcılara bir konuşma yapan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap: “Rize Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü olarak Rize’deki çevresel faktörlere ve değerlere olan hassasiyetimizi göstermek açısından bu faaliyeti gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Çevre çalışmalarımız kapsamında Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğümüzle birlikte Çevre Eylem Planına start verdik. Hem dinimizde hem de kültürümüzde temizliğe önem verilmektedir. Çevremizi ve toplumumuzu daha duyarlı hale getirmek ve farkındalık oluşturmak için bu tür faaliyetleri yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz.” dedi.

Çevre bilinci ve duyarlılığının ön plana çıkarıldığı yürüyüşe, Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve eşi Menduha Kasap'ın yanı sıra Rize Çevre Şehircilik İl Müdürü Hasan Bebek, Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Mehmet Şentürk, Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, Tema Vakfı temsilcileri, Rize Kadınlar Derneği (RİKADER) çeşitli Sivil Toplum Kuruluşları, Vatandaşlar ve Öğrenciler katıldı.

çevre yürüyüşü rize belediyesi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!