Advert
Advert
Advert

Rize'de Şehit Anneleri, Anneler Günü'nde unutulmadı

Rize'de "Anneler Günü" dolayısıyla şehit anneleri ve eşleri onuruna yemek verildi.

Rize'de Şehit Anneleri, Anneler Günü'nde unutulmadı
Rize'de Şehit Anneleri, Anneler Günü'nde unutulmadı admin

Rize Valiliği'nin himayelerinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Rize Gönül Elçileri Birimi tarafından organize edilen "Anneler Günü" etkinliğinde Şehit Anneleri bir araya geldi.

Vatanı için canını feda eden kahramanların değerli annelerinin ağırlandığı programa Rize Valisi Ersin Yazıcı ve Eşi Hanife Yazıcı, İl Garnizon Komutanı Jandarma Albay Semih Coşkun ve Bayan Coşkun, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve Bayan Kasap, Vali Yardımcıları, İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, İlçe Kaymakamları, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İdris Altuntaş, Kurum Amirleri ile Şehit Aileleri katıldı.

Yemekte konuşan Vali Ersin Yazıcı, "Önüme bir terazi getirseler bir yanına dünya, bir yanına annemi koysalar annem daha ağır gelirdi" diyerek Şehit Annelerinin Anneler Günü'nü kutladı.

Annelerin tek bir günle sınırlı kalmadan her zaman hatırlanılması gerektiğini belirten Vali Yazıcı, "Böylesine değerli makama ulaşmış evlatların anneleriyle bir araya gelmekten onur duydum. Şehidimizin annesi hepimizin annesidir. Ülkemizin bölünmez bütünlüğü için şanlı bayrağımızın ebediyen dalgalanması adına gazilerimizin ve şehitlerimizin vermiş oldukları mücadele her zaman hafızalarımızda yer alacaktır. Yüreği yaralı tüm şehit annelerimizin her zaman yanlarındayız. Yüreğinde evlat acısı taşıyan şehit annelerinin Anneler Gününü tekrar tebrik ediyorum" dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!