Advert
Advert
Advert

Rize'de "Trafik Haftası" kutlandı

“Trafik güvenliği ve Eğitim” Haftası, Rize İl Emniyet Müdürlüğü ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İlkokulu (TOBB) tarafından düzenlenen program ile kutlandı.

Rize'de
Rize'de admin

İsmail Kahraman Kültür Merkezindeki programa Rize Valisi Ersin Yazıcı, Garnizon Komutanı Jd. Alb. Semih Coşkun, Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı,İl Müftüsü İsmail Yalçın, Daire Amirleri Sivil Toplum Kuruluşları, Öğrenciler ve Vatandaşlar katıldı.

Hafta boyunca, Trafik sorunlarını çözümlemek amacı ile özellikle Trafik kazalarında yaralanan ve ölenlerin çoğunun 5-14 yaş arası çocuklar olması nedeni ile ilkokul öğrencilerinin ağırlıklı bulunduğu salonda Trafik kazasına uğramamaları için, Rize Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü ve TOBB İlkokulu tarafından hazırlanan Eğitime yönelik Trafik kuralları, Animasyon film ve Tiyatral gösterilerle öğrenciler bilgilendirildi.

Program da bir konuşma yapan Rize Valisi Ersin Yazıcı, Trafik unsurları araç, yol, çevre ve insana yönelik ifadeleri ile salondaki katılımcılar tarafından ilgi ile dinlendi.

Program Trafik Haftası dolayısı 59 yıllık sürücü Ali Delibalta’ya yılın şoförü plaketi ve düzenlenen yarışmalarda derece alan öğrencilere verilen ödüllerle sona erdi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!