Advert
Advert
Advert

Vatandaşla iç içe sosyal belediyecilik anlayışı

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve talepleri dinlemeye devam etti. Başkan Kasap, ziyaretlerinde belediyenin hizmetlerinin yer aldığı yayınları da vatandaşlara takdim etti.

Vatandaşla iç içe sosyal belediyecilik anlayışı
Vatandaşla iç içe sosyal belediyecilik anlayışı admin

Rize Merkez Kazım Karabekir Caddesi, Tarihi Rize Çarşısı esnafını ziyaret eden Başkan Kasap, esnaf ve vatandaşlarla tekrar bir araya gelerek sorun ve talepleri yerinde dinledi.

Başkan Kasap, “Yapmış olduğumuz ziyaretlerde vatandaşlarımız ve esnafımızla bir araya geliyoruz. Kendilerinin sorunlarını ve taleplerini yerinde dinleyip hayırlı işler dileklerimizi iletiyoruz. Vatandaşlarla iç içe sosyal belediyecilik anlayışımızı bütün yönleriyle ortaya koymanın gayreti içerisindeyiz” dedi.

Başkan Kasap, Rize Belediyesi’nin Aralık 2015, Ocak ve Şubat 2016 ayları arasında yapmış olduğu faaliyetlerin yer aldığı 'Belediyenin Sesi' dergisi ve 30 Mart 2015 - 30 Mart 2016 tarihleri arasında yapılan hizmetlerin rakamsal olarak işlendiği 'Rakamlarla 2. Yıl' kitapçığını vatandaş ve esnafa takdim etti.

Vatandaşların hizmetlerini akıllı cep telefonlarından rahatlıkla yapabildiği Rize Belediyesi mobil uygulaması ve 7/24 kesintisiz hizmet sunan 'Akıllı Vezne'nin tanıtıldığı el broşürlerini de vatandaşlara takdim eden Başkan Kasap, esnaf ve vatandaş ziyaretlerine düzenli olarak devam edeceğini belirtti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!