Advert
Advert
Advert

Rize Çevre Eylem Planını yapıyor

Rize Belediyesi tarafından başlatılan Rize Yerel Çevre Eylem Planı çalışmaları için yapılacak olan ilk paydaş toplantı İsmail Kahraman Kültür Merkezinde 06 mayıs 2016 tarihinde saat 09.30 da yapılacak.

Rize Çevre Eylem Planını yapıyor
Rize Çevre Eylem Planını yapıyor admin

Rize Belediye Meclisi Turizm ve Çevre Komisyonu, Plan ve proje müdürlüğü ve temizlik işleri müdürlüğü ile birlikte yürütülen Yerel çevre eylem planı çalışmaları için yaklaşık 3 aylık bir altyapı çalışması gerçekleştirildi.

Bu çalışmanın ardından, planlama sürecinin katılımcı bir yaklaşımla yapılabilmesi için ilgili paydaşlar olan, Rize halkı, muhtarlar, sivil toplum örgütleri, yerel yönetimler ve merkezi yönetim temsilcilerini bir araya getirip bilgilendirme ve görüş alışverişi yapmayı amaçlayan toplantı organize edildi.

Rize Belediyesi tarafından yapılan açıklamada; "Rize YEÇEP çalışmalarının resmi Başlangıç Toplantısı, mümkün olan tüm paydaşların katılımıyla 06 Mayıs 2016 ‘da İsmail Kahraman Kültür Merkezi büyük salonda yapılacaktır. Toplantıda merkezi ve yerel yönetimin üst düzey temsilcilerinin konuşmaları ve yerel halkın görüş ve talepleri tartışmaya açılacaktır. Rize YEÇEP Başlangıç Toplantısı'nda kentin çevre sorunlarının çözümünde söz sahibi olmak isteyen herkes davetli olacaktır." denildi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!