Advert
Advert
Advert

Vakıf başkanı olunca partideki görevinden alındı

Rize'de açılışı yakın zamanda gerçekleştirilen Erbakan Vakfı'nın Rize Temsilcisi olan Mehmet Akif Zerdeci’nin Saadet Partisi il müfettişliği görevine son verildi.

Vakıf başkanı olunca partideki görevinden alındı
Vakıf başkanı olunca partideki görevinden alındı admin

Uzun süredir Saadet Partisi'nin il müfettişliği görevini yürüten Mehmet Akif Zerdeci, Erbakan Vakfı’nın Rize Temsilciliğinin açılmasıyla il müfettişliği görevinden alındı.

Saadet Partisi'nin Rize ilçe ve il başkanlığında çeşitli görevlerde bulunan, bir ara il başkanlığı da yapan ve son olarak Saadet Partisi’nin il müfettişliği görevinde bulunan Zerdeci, Erbakan Vakfı'nın Rize Temsilcisi olunca Partideki bu görevine jet hızıyla son verildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Mehmet Akif Zerdeci, “Uzun süredir Saadet Partisinde görev yaptım. İlçe Başkanlığı, il yönetim kurulu üyeliği, il başkanlığı görevlerinde bulundum. Son yerel seçimlerde İl genel meclisi adayı oldum ve partim bugüne kadar en yüksek oyu il merkezinden benim aday olmamla aldı. Ama Erbakan Vakfının il temsilciliğine atanmamla Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez Bey beni telefonla arayarak il müfettişliği görevime son verdiklerini söyledi. Erbakan Hocamıza saygı için kurulan Vakıfta görev almak partimiz için suç olmuşsa bunu kabul edemiyorum; bu nasıl anlayıştır? Erbakan Hocamız bu partinin kurucusudur. Milli Görüşün lideridir. Onun ismini taşıyan Vakfın temsilcisi olmamı kaldıramayanları Allah’a havale ediyorum” dedi.

Haber: Deniz VARLI

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!