Advert
Advert
Advert

Rize'de minik yürekler akranları için yardım topladı

Rize Merkez Anaokulu öğrencileri, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın hayata geçirdiği Belediye Sosyal hizmetler ofisine, başlattıkları yardım kampanyasında topladıkları 45 koliyi teslim ettiler.

Rize'de minik yürekler akranları için yardım topladı
Rize'de minik yürekler akranları için yardım topladı admin

Merkez Anaokulu öğrencileri, kocaman yürekleri ve minik elleriyle topladıkları  45  yardım kolisini ihtiyaç sahiplerine ulaştırılabilmesi için Belediye Başkanı Reşat Kasap’ın eşi Menduha Kasap’a teslim ettiler.

Bayan Kasap, yaptığı açıklamada: “Çocuklarla yaptığım sohbette, akranlarının üşümelerine üzüldüklerini, onlar üşümesin diye giyecek, oyuncakları olmayanların oynayabilmeleri için oyuncak, ayakkabısı olmayanlar için ayakkabı topladıklarını söylediler. Duygulandım, gurur duydum. Bu kocaman yürekleri tebrik edip kucakladım. Bu minik yavrularımızın kampanyalarına duyarlı davranan Anne Babalara, eğitimlerinde hassasiyet gösteren Okul Müdürü Fazilet Hanım ve Öğretmenleri Buket Ünal hanımefendiye çok teşekkür ediyorum. Biz de Rize Belediyesi olarak toplanan yardımları ihtiyaç sahiplerine takdim etme görevini üstleneceğiz” dedi.

Okul Müdürü Fazilet Küçükmustafa ise; “Kampanyamızla, hem ihtiyaç sahibi çocuklara ulaşmak  hem de çocuklarımızı insani duygularla tanıştırmak ve  yardımseverlik duygusunu aşılamayı amaçladıklarını söyledi. Yardımları ile kampanyalarına katkı koyan tüm okul öğrencilerimize ve  Ailelerine canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!