Advert
Advert
Advert

Kılıçdaroğlu’nun Rize programı belli oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Rize İl Teşkilatı tarafından organize edilen “Çay Panel Forumu”na katılmak üzere iki günlük bir ziyaret için yarın Rize’ye gelecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun programı belli oldu.

Kılıçdaroğlu’nun Rize programı belli oldu
Kılıçdaroğlu’nun Rize programı belli oldu admin

CHP Rize İl Örgütünün, CHP Genel Merkezi ve Artvin ile Trabzon İl Örgütleri desteğiyle hazırladığı, Çay Panel-Forumu’na katılacak olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çayın Bileşenleri, Çay Üreticileri ve Sivil Toplum Örgütleriyle bölgedeki çay sorununu ve çözüm önerilerini masaya yatıracak.

Cuma günü 12.30’de Ankara Esenboğa Havalimanından Trabzon’a hareket edecek olan Kılıçdaroğlu, buradan da karayoluyla Rize’ye gelecek.

Öncelikle Çaykur’a ait Zihni Derin Çay Fabrikasını ziyaret edecek olan Kılıçdaroğlu, daha sonra Fındıklı, Ardeşen ve Pazar İlçelerine ziyaret gerçekleştirecek. Son olarak Çayeli İlçesine gelerek buradaki otelde CHP Teşkilatlarıyla akşam yemeğinde buluşacak olan Kılıçdaroğlu geceyi burada geçirecek.

Cumartesi günü saat 10.30’da Trabzon, Rize ve Artvin’den katılacak olan Çayın Bileşenleri ve Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileriyle toplantı yapacak olan Kılıçdaroğlu, 12.00’de düzenleyeceği basın toplantısının ardından Çayeli İlçesi’nden Rize’ye gelecek.

Saat 13.30’da İsmail Kahraman kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan Çay Panelinde CHP Rize İl Başkanı Mesut Rakıcı ve CHP Edirne Milletvekili Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu’nun konuşmalarının ardından kürsüye çıkacak olan Kılıçdaroğlu, çay sektörü üreticisi ve temsilcilerinin konuşmalarının yapılacağı panelin sonuç bildirgesini açıklayacak.

Saat 17.30’da Rize’den ayrılarak Trabzon’a geçecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Trabzon İl ve İlçe Örgütleriyle buluşacağı akşam yemeğinin ardından 21.30’da Trabzon’dan Ankara’ya hareket edecek.

chp chp rize
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!