Advert
Advert
Advert

Özdağ, Pazarlı şehidin evini ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Adayı Ümit Özdağ, Rize ziyareti sırasında Pazar İlçesinden 16 km yukarıda olan Rizeli şehit Yaşar Yavaş'ın evini ziyaret etti.

Özdağ, Pazarlı şehidin evini ziyaret etti
Özdağ, Pazarlı şehidin evini ziyaret etti admin

MHP Genel Başkan Adayı Prof. Dr. Ümit Özdağ Rize’de yaptığı MHP Genel Başkanlık aday açıklamasının ardından, Şırnak'ın Silopi İlçesinde teröristler tarafından şehit edilen Rize Pazarlı özel harekat polisi Yaşar Yavaş’ın baba ocağı olan Pazar Kayağantaş köyünü ziyaret ederek Şehit Polis memurunun yakınları ile görüştü.

Pazar'dan 16 km yukarıda olan Kayağantaş köyününde Pazarlı Şehit Özel harekât Polisi Yaşar Yavaş’ın dede evini ziyaret eden Özdağ, burada şehit polisin akrabaları ile bir süre sohbet etti. Ardından şehit polisin dede evini ziyaret eden Özdağ’a bu ziyarette, MHP Pazar ilçe teşkilatından yöneticiler, MHP Ardeşen ilçe teşkilatı, MHP Fındıklı ilçe teşkilatından yönetim kurulu üyeleri ve birçok partili eşlik etti.

Rize’de Kültür Merkezinde Adaylık açıklaması sırasında Başbakana yüklenen Özdağ, ”Başbakan Davutoğlu kısa bir süre önce Sur’da, Cizre’de yıkılan evlerin yapılacağını söyledi. Doğrudur bu evler yapılmalıdır. Ancak Sayın Davutoğlu bir de dönsün Şehit düşen polis ve askerlerimizin evlerine baksın o evlerde çatışmadan çıkmış gibi. Davutoğlu’ndan talep ediyorum o şehitlerimizin de evleri yapılmalıdır” demişti.

[caption id="attachment_62557" align="alignnone" width="642"] Özel Harekat Polisi Şehit Yaşar Yavaş’ın dede evi[/caption]
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!