Advert
Advert
Advert

Taşlık Köyü Sosyal Tesisi hizmete girdi

Eski okulun tadilatı yapılarak sosyal tesise dönüştürülen Taşlık Köyü Sosyal Tesisi'nin açılışı gerçekleştirildi

Taşlık Köyü Sosyal Tesisi hizmete girdi
Taşlık Köyü Sosyal Tesisi hizmete girdi admin

Eski okulun tadilatı yapılarak sosyal tesise dönüştürülen Taşlık Köyü Sosyal Tesisi'nin açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa Rize Valisi Ersin Yazıcı, Vali Yardımcısı Mehmet Kurt, İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Salih Kurtuluş ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İdris Altuntaş da eşlik etti.

Sosyal sorumluluk projesi olarak bir eğitim binasının daha hizmete açıldığını belirten Vali Ersin Yazıcı, "Sosyal kaynaşmayı, huzura katkıda bulunmayı, kültürel canlılığı ve sosyal refahın artmasını sağlamak amacıyla; eğitim, sağlık ve tarım gibi alanlarda kamu kuruluşları ile işbirliği yaparak belde ve köylerimizin atılım yapmalarına katkıda bulunuyoruz" dedi.

Eğitimin çok önemli olduğuna vurgu yapan Vali Yazıcı, "İnsana hizmet odaklı projelerde herkes elinden geldiği kadar yardımcı olmalıdır. Bu tesisi gerçekten çok beğendim. İnsanların bir araya gelebileceği, bir arada vakit geçirebileceği bir mekân olmuş. Bu şehre katkı veren, şehrin her noktasına yatırım yapan, gönlünü ve emeğini koyan herkese tüm hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum" dedi.

Taşlık Köyü Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen kurslara katılan bayanlar da, Halk Eğitim Merkezi'nde kendilerine yeni ufuk açıldığını söyledi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!