Advert
Advert
Advert

Türüt: "Gürültüyle bu ayıbı örtemezsiniz"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Rize Kadın Kolları Başkanı Fazilet Türüt, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu ile ilgili söylediği sözlere destek verdi.

Türüt:
Türüt: admin

Türüt yaptığı yazılı açıklamada, her şeyin açık ve seçik bir şekilde ortada olduğunu ve Karaman'da Ensar Vakfı'na ait yurtta kalan 45 çocuğa yapılan cinsel taciz olayının bu şekilde gürültü kopartılarak örtülmeye çalışıldığını söyledi.

"Gürültüyle bu ayıbı örtemezsiniz" diyen CHP Kadın Kolları Başkanı Türüt, "Tek kelimeyle rezalet. AKP bu insanlık dışı olayı her zamanki gibi örtbas etmek istiyor. Bir gürültü bir patırtı. Ülkeyi getirdikleri durum ortada. Kadın ve çocuk istismar olaylarında 180 ülkede 3. sıradayız. Son on dört yılda fuhuş ve uyuşturucu yüzde 1700 artmış. Hal böyleyken başımıza ahlak hocası kesiliyorlar. Unutmamalılar ki CHP’li kadınlar bu kuru gürültülere pabuç bırakmaz, bırakmayacaktır. Genel Merkezimizde sonuna kadar Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanında olacağımız bilinmelidir." şeklinde ifadelerde bulundu.

chp chp rize
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!