Advert
Advert
Advert

MHP'li Ümit Özdağ adaylığını Rize'de açıklayacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili ve MYK Üyesi Prof. Dr. Ümit Özdağ, genel başkanlığa adaylığını Rize'de açıklayacak.

MHP'li Ümit Özdağ adaylığını Rize'de açıklayacak
MHP'li Ümit Özdağ adaylığını Rize'de açıklayacak admin

MHP Gaziantep Milletvekili ve MYK Üyesi Prof. Dr. Ümit Özdağ, MHP Genel Başkanlığı'na adaylığını açıklamak üzere 9 Nisan Cumartesi günü Rize'ye geliyor.

Saat 11.00'de İyidere Köprüsünde partililerce karşılanacak olan MHP Gaziantep Milletvekili Özdağ, Rize'de esnaf ziyaretlerinde bulunduktan sonra saat 13.00'de İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan konferansta Mehteran Konseri eşliğinde Genel Başkan Adaylığı açıklamasını gerçekleştirecek.

MHP'de Meral Akşener, Sinan Oğan, Süleyman Sazak, Koray Aydın ve Sait Gönen’in ardından Ümit Özdağ da Rize'de gerçekleştireceği adaylık açıklamasıyla birlikte “Yarışta ben de varım” diyecek. Özdağ’ın Rize’yi seçmesinde merhum Başbuğ Alparslan Türkeş’in vasiyetinin etkili olduğu öğrenildi.

Özdağ, Türkeş’in, “Ne zaman Rize’den milletvekili çıkarırsak o zaman MHP iktidara gelir” sözünden etkilenerek adaylığını bugüne kadar partisinin Meclis’te hiç temsil edilmediği bu şehri tercih etti.

Özdağ’a Kayseri milletvekili Yusuf Halaçoğlu ile Ankara eski milletvekili Özcan Yeniçeri de destek verecek. Özdağ’ın MHP Genel Başkanı olması halinde izleyecekleri strateji ve politikalar ile merkez sağın kalelerinden biri sayılan Rize’den ilk kez MHP’li bir milletvekilini Meclis’e gönderme sözü de verecek.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!