Advert
Advert
Advert

Başkan Kasap çocuk parkının açılışını yaptı

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Değirmendere mahallesinde Çocuklar için yapılan Oyun Parkını hizmete açtı.

Başkan Kasap çocuk parkının açılışını yaptı
Başkan Kasap çocuk parkının açılışını yaptı admin

Belediye Fen işleri ve Park Bahçe birimlerinin bünyesinde çalışmaları sürdürülen 5 Adet oyun parkının ikincisi Değirmendere mahallesinde hizmete açıldı. İçerisinde peyzaj çalışması, oyun grubu ve 2’li salıncak olan ve 300 metrekare içerisinde inşa edilen park 135 bin TL’ye mal oldu.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap burada yapmış olduğu konuşmada, “2014 yılında Belediye Başkanlığı seçimlerinde gezdiğimiz mahallelerde bir çok kişiden çocuk parkları yapılması konusunda talepler almıştık ve bu konuda Rize Belediyesi olarak çalışma başlatacağımızı söylemiştik. İki yıl içerisinde Rize Belediyesi olarak mahallelerimizde var olan bir takım parklarımızın onarımını yaptık ve olmayan mahallelerimizde yeni çocuk parkları inşa ettik. Farklı mahallelerimizde benzer çalışmalarımız yapılmış olup önümüzdeki günler içerisinde onlarında açılışını yapmayı planlıyoruz. Amacımız oluşturmuş olduğumuz çocuk parklarımız ile çocuklarımızın mutlu oluşunu sağlamak, bir gülüşe vesile olmaktır. Belki maddi açıdan bir belediye için çok büyük bir yatırım olan bir çalışma değil fakat manevi açıdan çocuklarımız için büyük öneme sahip bir çalışmadır. Rize Belediyesi olarak her mahallemizde bu şekilde atmosferlerin oluşması arzusu içindeyiz." dedi.

YAPICI ELEŞTİRİYE HER ZAMAN AÇIĞIZ

Kasap belediye çalışmalarıyla ilgili yapılan eleştirilere de değinerek; "Son zamanlarda gerek sosyal medyada gerekse basında bir takım eleştiriler görüyoruz. Her zaman eleştiriye açığız fakat artık öyle eleştirilerle karşılaşıyoruz ki hizmet yapmıyorsunuzun dışında neden yapıyorsunuz gibi eleştirilere maruz kalabiliyoruz. Örneğin ışıklandırma çalışmaları yapıyoruz ve bu bazı kesimler tarafından ne gereği var ışıklandırma çalışmasına gibi eleştirilere maruz kalıyoruz. Bunun gibi farklı çalışmalarımızda zaman zaman neden yapıyoruz şeklinde eleştiriliyor. Samimice yapılan eleştiriler daha iyi hizmet vermemizi sağlar fakat kasti olarak yapılan eleştirilerle bir yere varamayız. Öneri ve istekleri her zaman dikkate alan bir yönetim anlayışına sahibiz. Çalışmalarımız hız kesmeden halkımızın daha güzel bir şehirde yaşamalarını sağlamak adına devam edecektir” dedi.

Mahalle Muhtarı Ramazan Ofluoğlu'nun yaptığı teşekkür konuşmanın ardından çocuk parkının kurdelası kesilerek hizmete açıldı.

reşat kasap rize belediyesi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!