Advert
Advert
Advert

Rize Bisiklet Kulübü ve KDRK'dan ziyaret

Rize Bisiklet Kulübü Derneği ile Kaçkar Dağcılık Rafting Kayak İhtisas Spor Kulübü üyeleri Rize Valisi Ersin Yazıcı'yı ziyaret etti.

Rize Bisiklet Kulübü ve KDRK'dan ziyaret
Rize Bisiklet Kulübü ve KDRK'dan ziyaret admin

İlk ziyarette Rize Bisiklet Kulübü Dernek Başkanı Huzeyfe Keskinkılıç, Genel Sekreter Yusuf Sarı, Sayman Recep Özdal ile Kurucu Üye Seda Karcı katıldı. Dernek Başkanı Huzeyfe Keskinkılıç, yürüttükleri çalışmalar hakkında Vali Yazıcı'ya bilgi verdi.

Rize Bisiklet Kulübü Derneği'nin, Rize'nin tanıtımında, sosyal etkinlik projeleri ile bisiklet sporunun yaygınlaşması adına yapılacağı çalışmalara Rize Valiliği olarak destek vermeye hazır olduklarını ifade eden Vali Yazıcı, "Bisiklet spor dalı ülkemizde de hızla yayılmakta ve ilgi görmektedir. Umarım ilimizde bisikletin gerek günlük yaşamda gerekse bir spor dalı olarak kullanımını artırabiliriz. Ekonomik, sosyal ve bireysel bir spor olan bisiklet, çevre ve doğa dostu. Her türlü spor etkinliğine imkânlar ve mevzuatlar gereği yardım etmeye çalışıyoruz. Bundan sonra da imkânlar ölçüsünde yardım etmeye devam edeceğiz" dedi.

İkinci ziyarette Kaçkar Dağcılık Rafting Kayak İhtisas Spor Kulübü (KDRK) Başkanı Erdoğan Muradoğlu, 2. Başkan Köksal Yılmaz, Sekreter Fatma Altunkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf Taylan ve İsmail Kocaman, Vali Yazıcı'ya 21-24 Nisan 2016 tarihinde İkizdere İlçesi Rüzgârlı mevkisinde 18.'si gerçekleştirilecek olan Dağcılık Temel Eğitimi ön hazırlık kampı ile kulübün yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi.

KDRK yönetim kurulu üyelerine faaliyetlerinde başarı dileklerinde bulunan ve KDRK gibi önemli spor kulüplerinin, coğrafyanın doğal güzelliklerini tanıtmanın yanı sıra doğal afetlerde de üstün rol oynadığını söyleyen Vali Yazıcı, "Bu sporları ne kadar geniş kitlelere yayabilirsek o kadar daha turizmi renklendirmiş ve çeşitlendirmiş oluruz. Dağcılık ve kayak sporlarını turizmle birleştirip gelen ziyaretçilerimize alternatif sunmamız lazım. Bölgemizin güzelliklerini ve imkânlarını ziyaretçilerimize sunarsak daha çok insanın gelmesini sağlamış oluruz. Rize'yi kalkındırma noktasında hep birlikte hareket etmeliyiz. Bu şehirde kalpler Rize için atmalı" dedi.

Rize Bisiklet Kulübü Derneği rize valiliği
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!